Så har datteren haft kobberbryllup

 

efterår 2011 035

Kobberbryllup……..det smager altså mærkeligt det ord. Min lille datter har nu været gift i 12½ år med sin dejlige mand og fået deres 2 vidunderlige unger. Men det er altså ved den slags milepæle, at man som mor lige mærker de 4 ekstra grå hår “bing” stikker ud fra tindingen – og opdager at årene skrider i hast. Kobberbryllup – hm, – jeg har ikke en gang selv været gift!

 

Men som mormor trådte jeg naturligvis til, da de unge mennesker selvfølgelig skulle fejre begivenheden med en lang weekend i Paris – kærlighedens by. Børnebørnene og jeg, havde over længere tid lagt vilde planer om hvad vi skulle nå sådan en weekend og hvad vi kunne overraske deres forældre med. – Jeg skal hilse og fortælle, – det er den travleste weekend jeg længe har haft – men også den dejligste :)

 

8.4 006

 

Der skulle laves livretter – hver måtte de vælge deres en dag – så det blev hakkebøf med bearnaise – og makaroni med kødsovs. Der skulle laves slikdag – for det har man om fredagen hos os. Vi skulle på legeplads, købe blomster og jord til deres altan, rydde hele hytten, vaske, skure, skrubbe, bygge LEGO, lave racerbane gennem hele huset, spille matador, spille 500, i gården og lege etc. etc. Der var faktisk  ikke et stille øjeblik – andet end om aftenen efter 21:00 – og der var jeg godt brugt :)

Så oprandt søndag – den dag de virkelig havde kobberbryllup – og de unge mennesker ville komme hjem kl. 00:30. Selina holdt sig stædigt vågen sammen med mig og vi gik i gang med at lave æresport, skilt og fine tegninger og gaver.

8.4 012

Ja, vi havde ikke lige nogle grene og gran, så æresporten blev en anelse alternativ – men vi var vældig stolte, Selina og jeg :)

 

8.4 019

Endelig kom de hjem og Selina hoppede og dansede af fryd over alle gaverne hendes mor og far havde med hjem fra Paris. Selvfølgelig blev de overraskede og glade over alt det vi havde fået lavet i huset……men lille Sebastian bare sov fra det hele :) – han var ikke helt på toppen denne søndag :( .

Kl. 02:00 lå jeg endelig hjemme i min egen seng – kunne så lige nå at “sove ud” til kl. 6:15 inden en mandag morgen og job kaldte igen.

Rigtig dejlig weekend – og skønt at være så tæt med ungerne så længe og vide deres forældre bare havde haft en skøn tur. Men……jeg priser mig nu også lykkelig for, at jeg i min alder ikke længere er mor til 2 små rollinger og har fuldtidsjob ved siden af, pyyyy!

Tillykke Sara og Luan – og tak for lån af poderne!’

 

 

One Response

  1. Sara siger:

    Tak søde mor! Og tusind tak for hjælpen! Det var så dejligt.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top