Så gik Pinsen på held….

Det var da en forrygende Pinse – vejret kom jo lige til os, nu vi havde den ekstra fridag – SKØNT!!! – Tænker om regeringen virkelig får held af at tage den fridag fra os fremover – jeg synes da ikke man sådan lige kan snuppe 2. Pinsedag !!!

Kolonihaven stod for skud, vi knoklede, nød vejret, hinanden og der blev så fint.

 

Farmand lavede bænken og mor stod på hovedet i bedene

 
 

Louie malede gyngestativ og flashede 6-packen

 

Gittemor fik malet huset over

 

Og selvfølgelig fik vi en dejlig Pinsefrokost

 
 
Men 2.pinsedag var også en dag med fordybelse – i dag er det 2 måneder siden vi mistede min elskede storebror Steen. Selvfølgelig skal vi ikke blive ved med at “dyrke” datoer og dvæle i sorg, men det er stadig meget kort tid siden. Vi forstår  ikke hvorfor en så relativ ung mand skulle hives fra os – og ikke skulle have mere ud af livet. Min mor og jeg plukkede derfor en sød lille buket lijlekonvaller fra vores kolonihave og “besøgte” Steen på kirkegården. Vores kolonihave ligger lige op ad kirkegården – så vi føler jo lidt at han følger med i vores liv i haven, og det er dejlig nemt, lige at stikke forbi og “sludre” lidt med ham. Det er godt vi har det sted!!
 
 

Lige her på den smukke plæne hviler Steen.

 
 
Slutteligt kom min datter og hendes lille familie hjem fra en dejlig ferie i grækenland. Så kom Sara og ungerne forbi haven og spiste jordbærkage og fortalte røverhistorier fra ferien. Dejligt at se dem igen :) – Selina er som altid en spasmager og skulle lige vise sin mormor det nyeste “ansigt” – scary – haha.
 
 
 

Fjollede Selina…

 
 
 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top