Så fik Gittemor “baghjul”

Her går man rundt og tror at man er en pokkers karl. Når jeg skal være helt ærlig, så er jeg faktisk sådan en ret habil  handy-woman. Jeg kaster mig også glad og gerne ud i projekter uden egentlig helt at vide om jeg kommer i mål..men hvis man ikke prøver, så ved man jo ikke om man kan, vel?? – Jeg har også det motto “man kan hvad man vil” - og det hjælper lidt på selvtilliden, – for det meste.

Således fortæller jeg nogle skønne venner, at jeg til sommer har lovet barnebarnet Sebastian, at vi sammen skal bygge verdens fedeste sæbekassebil i mormors kolonihavehus. Han har ikke talt om andet siden den dreng, – så hans forventninger er i alt fald store!!!! Jeg har fortalt Sebastian om, hvordan min far byggede sæbekassebiler til mig og min bror da vi var børn, af gamle barnevogne og træ ølkasser, så det var jo sådan en sag jeg tænkte……den banker jeg da lige sammen!!!

Så barndomsbillederne for mig

Så barndomsbillederne for mig

 

Nå, – det der vennepar som jeg fortalte min ide til….var sjovt nok lige i starten af samme projekt med deres børnebørn…….og så var det lige at der blev skruet en hel del op for min præstationsangst!!!!!!

 

Så laver de lige sådan en sag....

Så laver de lige sådan en sag….

Arghhhh. Det er jo ikke en sæbekassebil, tænker jeg så – det der er jo en Rolls Royce model – den kan da ikke interessere en rask knægt?

 

sæbebil 2

Selvfølgelig har den da både instrumentbræt, baglygter, sidespejl og ens hjul …..!!

Ej den er virkelig flot, men her sætter jeg alligevel mine begrænsninger…..sådan bliver vores nok aldrig :(

Jeg tænker, at hvis jeg virkelig lægger mig i selen, så bliver det højst en model som denne + lidt maling :)

 

Gitte bil

 

Ja ja, jeg har jo også den holdning, at det er processen og ikke resultatet der er vigtigt (den holdning fik jeg i alt fald lige pludseligt) :)

Gittemor fik baghjul  - men det er ok, trods alt :) Sebastian…..vi skal nok klare det sammen os to:)

 

KH

Gittemor

 

4 Responses

  1. Sara siger:

    Ha ha altså jeg tror nu nok Sebastians forventninger er ret store. Beklager :-) . I sommers byggede de i SFO sæbekassebiler der lignede tanks mv. Virkelig flotte. Men det skal nu nok gå.

  2. Marlene siger:

    Bare giv den gas Gittemor, du må hellere gøre den el dreven så der ikke er mormor der skal skubbe

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top