Så fik fruen en stråhat…!

Pragtfuld weekend blev det, efter at have ligget med snotten i vejret i en hel uge.

Søndag trak min dejlige veninde Helle mig med til Livsstils Messe i Frederiksberg Have – Skøn, skøn dag. Vejret var fantastisk og der var så mange smukke og sjove ting at kigge på. Når man altid frekventerer loppemarkeder, så gør det ikke noget at man lige tager en messe af dette format.

Mit lille tyndhårede hovede kunne ikke klare mosten med solen, – så det var jo heldigt, at der var en skøn bod med sommerhatte

 

sommer juni 024

 

 

Så fik Gittemor en stråhat og den er vel vældig glad for – nu kan solen bare komme an :) – Vi købte ikke meget, synes ikke lige pengene var til det – men så besluttede vi tøser at lurepasse over lidt kold hvidvin.

sommer juni 025

Messen lukkede kl. 18:00 – så når vi nærmer os 17:30 bliver mange ting sat ned. Det betød, at vi endte med at få et væld af blomster med hjem til ingen penge. Og ved udgangen fik vi sørme også de skønneste flødeboller, nærmest kastet i nakken Uhm.

 

sommer juni 030

 

Således opladet efter en dag i det fri med smukke ting og høj solskin….indtager jeg uge 24 – og så skulle vi gerne være HELT forbi flere virus og sygdom for i år…..jeg har haft min andel TAK!!!!

 

sommer juni 029

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top