Så fik en heldig pige et nyt armbånd

Så kom dagen, hvor der skulle trækkes en heldig vinder af det skønne samer armbånd fra  “Perlen M.E. Antik” -!

Flot Samer armbånd i sort med flettet sølv. Det kan blive dit!

Flot Samer armbånd i sort med flettet sølv. Det kan blive dit!

Jeg antager, at det har været Påsken og det gode vejr, der gør at ikke så mange deltog i denne konkurrence. Jeg forstår det jo ikke, – det er så fede armbånd. Jeg selv rundede trods Påsken også Forum Skær Torsdag hvor det var et skønt loppemarked og der var godt gang i den både torsdag og fredag trods det gode vejr.

 

DEN HELDIGE VINDER

Der blev trukket en vinder….igen tilfældighedernes træf, – det skal jo gå ærligt for sig. Knaldede døren op til teenager værelset og spurgte sønnike (som absolut ikke følger med i mine skriveriet) – “stik mig et nummer mellem 1 og 30″ – Det blev efter lidt eftertænksomhed til nr. 21.

 

Den heldige vinder af dette skønne armbånd er derfor: Kommentar nr. 21 – Berit, – eller “Bettemor” som hun kalder sig her :)

Hjertelig tillykke – håber du bliver glad for det……mail er afsendt direkte til vinderen.

Tak til Eva og “Perlen M.E. Antik” for sponsering af armbånd til konkurrencen.

 

Nyt den sidste aften af påskeferien

Knus Gittemor

One Response

  1. Berit (bettemor) siger:

    Åh, tusinde tak…. Blev så glad for din mail. Har længe ønsket mig er samer armbån. Ydermere har jeg aldrig vundet en konkurrence før, så det er helt vildt. Tak også for en skøn blog, elsker dine tossede og hudløst ærlige berretninger fra din hverdag. Mange kærlige hilsner Berit

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top