Så blev man knæopereret

Ak ja, var jo nok klar over – at det ikke healede op af sig selv. Så jeg blev indstillet til operation af menisken-skade. Jeg priser mig godt nok lykkelig for, at jeg har en sundhedforsikring, hvor den slag kan fikses på relativt kort tid. Havde det været via det offentlige system, kunne jeg først komme til en scanning den 31. oktober. Jeg blev opereret i tirsdags på den anden måde – godt nok dejligt det er overstået.

 

JEG VAR BANGE DENNE GANG

Jeg er blevet opereret så mange gange i mit liv for alt muligt – og prøvet narkose så mange gange, ganske uden problemer. Men denne gang havde jeg det helt forfærdeligt med tanken. Aner ikke hvorfor, men måske fordi man er blevet ældre, mere sårbar, eller fordi man har mistet nogle kære for nyligt, – så man pludselig forstår, at vi ikke er udødelige. Det var nemlig ikke operationen i knæet jeg var bange for – det var narkosen. Det at miste al styring og kontrol over sin krop.

23.10 021

 

Bleg, men dog fattet vågnede jeg allerede 30 minutter efter og det hele var overstået. Det var så ikke kun min menisken der gal – al min brusk i knæet var flænset, der var en del gigt der blev renset op, menisken trimmet og og “flapper” opereret ud. Gud ved om det er noget tilbage derinde??

Nu så fremad igen – sygemeldt i 2 til 4 uger og herunder intensiv genoptræning. Håber dæleme det kun er 2 uger, – men det holder nok ikke med den omgang.

23.10 022

Lægen var så venlig at sætte sine initialer på benet inden operationen så de tog det rigtige ben – ret kvikt tænkt :)

 

Jeg vil undlade at smide det billede op jeg har af mit knæ fra dagen efter operationen – AUUUUUUUU – det har alle regnbuens farver – er dobbelt så stort og gør ret ondt. Så jeg læner mig tilbage med smertestillende, masser af hvidvin, tv og isposer…..så må deet tage den tid det tager :`)

Knus fra rekonvalsenten

 

 

7 Responses

 1. Gitte E siger:

  Hej Gitte.
  Du kender mig vist ikke, og måske alligevel? Jeg har enten gået i klasse, eller parallel klasse med din bror Steen. Han skrev om venskab for nogle år siden (måske via Lene Juul ? Vi var veninder i realen.) Vi blev venner, men af een eller anden grund forsvandt venskabet igen? Tror det har været i forbindelse med een af FB’s mange ændringer? – ellers ved jeg ikke hvad der er sket.
  Men jeg har læst lidt om Steen her på din gode blog, og det gør mig ondt.

  Det er nu ikke af den årsag, at jeg skriver til dig, men fordi jeg har fået “øje” på dig og din blog via din taskekonkurrence for nylig på FB.

  Og nu ville jeg lige se, hvordan du havde det, og læser så om knæoperationen, men jeg kan ikke se, der er nogen der har sendt hilsener til dig – jeg er nu også en GED til alt dette her pc-dims. ;-)

  Men her så en lille hilsen fra mig, med ønsket om snarlig bedring. Det er vist en lidt hård omgang, sådan med at skulle gå på et opereret knæ er det ik’?

  Go’ bedring
  hilsen Gitte E

  • gittemor siger:

   Hej Gitte, -

   jeg har prøvet at svare dig på den email adresse du har oplyst mig – men får den retur ??:( – Kan ikke helt placerer dig – hvad hed du dengang – og hvor boede du?? – Synes jeg kender de fleste fra Steens klasse – men du står ikke helt klart for mig. Tak for din hilsen – ville nu gerne prøve at finde ud af hvem du er :)

   KH Gittemor

 2. Helle siger:

  Rigtig god bedring, Gittemor!! Håber at smerterne er på tilbagetog, så du trods alt kan nyde din rekonvalescens. Kh Helle

  • gittemor siger:

   Tusinde tak Helle – og jo, smerterne er ved at være bedre og er i fuld gang med genoptræning….så nu er det musklerne der gør nas haha

 3. Marlene Høj siger:

  God bedring!

 4. Jamilla Jørgensen siger:

  Rigtig god bedring ;-) Uha kender det godt det med at være bange for narkosen og ikke selve operationen. Tror det er noget der følger med jo ældre vi bliver, selvom vi jo ikke er gamle :-D

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top