Så blev man da lige en tyveknægt!!

Nu har jeg siden lørdag i sidste uge rendt rundt (eller ligget mest faktisk) med en lorte-virus. Feber, ondt i hele kroppen, opkast, hovedpine, og meget ondt af sig selv. I dag fredag er det endelig lidt bedre – til trods for at feber er vendt lidt tilbage. Og ja, jeg er blevet undersøgt på alle måder og fået taget prøver etc. det er bare en virus der er ufattelig glad for at bo i mig. :)

Torsdag, vovede jeg mig en anelse ud i samfundet…..blev sindsyg af at ligge ned og måtte lige teste om jeg kunne opleve bare lidt andet end sofa og dårlige serier. Jeg havde fået en fantastisk invitation til lagersalg hos Estee Lauder – og det er jo lige DER man kan hente nogle fede ting fra yndlings mærkerne ORIGINS og MAC.

6.6.13 054

 

Iført vanddunk drog jeg til Hvidovre og sad og planlagde alt det fede jeg sikkert ville kunne købe og måske endda få hentet lidt gaver med hjem også. Jeg nåede lige nøjagtigt rundt om hjørnet til Stamholmen………og SÅ tror jeg lige at “skuffen” blev lang!!!! Jeg tror den kø foran indgangen var på ca. 800 meter. Alle stod 3 og 3 i snorlige rækker med solen bragende lige ned i hovedet. Ventede 5 minutter og konstaterede at ingen flyttede sig en millimeter :( – Det var et uoverskueligt projekt – især når man ikke lige var på toppen……og så er der altså grænser for, hvad jeg orker at spare på et lagersalg med den forhindringbane.

SORRY…..men tusinde tak til dejlig veninde for invitationen og muligheden. Jeg tror jeg drager i Matas og giver fuld pris for min dagcreme som jeg mangler.

TRANG TIL AT KØBE

På vejen hjem, slog jeg et slag forbi Lyngby Hovedgade – det måtte vel være muligt, at bruge lidt penge i PURE Copenhagen så!!!! Og det var det, tihi. MEN JEG FIK ALTSÅ OGSÅ STJÅLET FRA DEM!!!. På min tur rundt i butikken ser jeg lige en basic-top, som jeg måtte eje – så den knaldede jeg lige over skulderen – så armene var frie til at shoppe igennem. Fik da lige købt et par bluser – og afsted hjem igen – altså lige via Netto for at provianterer. Hjemkommet fiser jeg på toilettet…tissetrang – og så kigger jeg da lige en ekstra gang i spejlet!!?!

Over nakken hænger der flot, en basic-top med kæmpe prismærke og flagre!!!! – NU forstod jeg måske bedre at de gloede lidt mærkeligt på mig i Netto og på gaden for den sags skyld!! Man mente nok mit nye “halstørklæde” var upassende i sommervarmen :)

6.6.13 052

TYVEKNÆGT er hun, denne Gittemor. Nuvel – har ringet og erkendt min skyld hos PURE, det tog de nu forbavsende roligt – men det er ikke en situation jeg finder helt heldig. Det kan jo ske – og jeg tror faktisk, at det sker hyppigere end man tror, at folk ganske uforvarende får noget med sig hjem – helt uden at opdage det, før det er for sent. Jeg kan hermed bekræfte – DET SKER!!!!!

Dejlig weekend derude – og hold nu snitterne for jer selv :)

 

Gittemor.

 

 

4 Responses

 1. Ilse siger:

  Ha ha, det er noget der giver røde ører :) Blusen ser også dejlig blød ud og klæder dig jo godt :) ))

 2. Marlene Høj siger:

  Hehe :) Sådan noget kunne jeg også finde på!

 3. Hanne siger:

  :) Den var go :)
  min mor, som er ret lille,prøvede en gang en nederdel. Hun gad ikke lægge sin egen nederdel, trak den bare op. På med den anden og jo den passede. Så skulle der prøves en bluse så hendes egen nederdel røg ned på plads. Blusen passede ikke og det sagde hun til personalet på vej ud af butikken, i orden sagde personalet men hvad med nederdelen……Ja den alt for lange nederdel havde hun stadig på under sin egen nederdel og hun stod næsten ude på fortorvet :) Ved faktisk ikke om hun nogensinde handlede i den butik igen :)

 4. Katrine Gunnersen siger:

  Det er skam også sket for mig. I en taske forretning på Færøerne. Skulle lige prøve nogle tasker – kom uden taske den dag. Og jeg prøver og prøver, men finder ikke lige noget. Så går jeg ud og sætter mig i bilen og klar til at køre videre.. Og så tager jeg tasken af… HOV! Det var sgu da ikke min taske.. Så jeg skynder mig tilbage til butikken og undskyldte. de havde nu ikke opdaget noget, så de takkede mere :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top