Så blev jeg forgyldt!

En rigtig hyggelig aften i går, i gode venners lag. Længe siden jeg har været ude en aften….så det var skønt. Ud over god mad og dejligt selskab, er der ikke så meget at berette…….men jeg synes da lige i skal nyde synet af vores velkomstdrik….champagne med 23 karat guld!!!! – Det har jeg ikke prøvet før – rigtig festligt!!

 

 

Det var nammenam……det kunne jeg godt blive forfalden til. Ikke bare fordi der var guld i, men fordi den smagte HELT fantastisk og havde de helt rigtige “bobler” til min smag! – I LIKE!!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top