ROSER, ROSER, ROSER….TOSSET MED ROSER

Det er måske alderen……eller interessen der er kommet sammen med kolonihave livet – men det er rimeligt nyt for mig, at jeg netop i år er blevet helt skæv med roser.

images (2)

Det er vist også først i år, at det sådan egentlig er gået op for mig hvor mange typer og arter der findes……og hvor mange der ikke dufter af en fis – samtidig med andre, hvor jeg tager mig i at bore næsen helt ned i dem og snuse så jeg bliver helt skæv.

Min lille kolonihave har i år faktisk mange flere end jeg de andre år huskede….måske fordi jeg først lige opdagede dem rigtigt i år – og nogle af dem er rent faktisk de helt rigtige – dem med store hoveder og en duft så jeg går helt i knæ.

 

div juni 007

Den er skønne gule har bare givet så mange blomster og den drager en hver gang man går forbi, da duften kommer en i møde :)

 

images

Den lyserøde her har også artet sig pænt i år – men desværre med en del lus i bladene – det må jeg have lært lidt om!!!

 

div juni 037

Andre gange, kan jeg ikke stå for Blomster Bjarnes tilbud om 10 roser for 20 kr – Denne skønne farve er fra ham – men til gengæld dufter den ikke af noget som helst……

Jeg skal have investeret i langt flere roser næste år i min have….den skal bugne af duftende roser!!!!! Når så hovederne er lige ved at tippe over, er det skønt at nyde dem i et fad – endnu i flere dage.

 

foto 1

Dette fad med roser er fra min penneveninde Sonjas have…..se lige de farver, – kan i forstå at jeg er en anelse jaloux – “Mig også have”!!! Næste år Sonja, så får du baghjul!!!

MEN HAR EN ERKENDELSE

…og jeg aner egentlig ikke hvorfor – med røde roser…..dem kan jeg ikke lide. Jeg har det med dem som med nelliker – måske der går lidt “begravelse” i dem – de siger mig intet…men sådan er vi jo så forskellige – Heldigvis!!!!!

 

images (3)

 

Men – Roser er røde, violer er blå – jordbær er søde og I lige så :)

Knus
Gittemor

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top