Personlige kæpheste!

 

Jeg har jo den der underlige ide med, at ting skal gøres på min egen måde. Således syntes jeg for nogle år siden, at de kæpheste man kunne få til børn, var plastik-agtige og kedelige. Så lavede jeg da bare mine egne……!!!!!!

Det er så med tiden blevet til over 15 heste – der er blevet givet til darnedåbe, fødselsdage og solgt til interieur-butikker. De er ret store – og jeg har også haft broderet børns navne og fødselsdage på siderne af dem. De har haft hjertemund, trutmund, manke af pels, blonder og alle mulige udformninger…..og så er de samtidig bløde og dejlige at kramme, – eller bare til at hænge på en krog i børneværelset.

Bedst af alt…..har jeg haft en masse sjove timer med at producerer dem – og til tider haft helt svært ved at skille mig af med dem, hvis jeg synes de blev lidt for søde. Jeg fristes til at kalde dem “mine egne build-a-bear” heste – der er nemlig lagt megen flid og kærlighed i dem.

Prrrrr!

2 Responses

 1. Sofie siger:

  Hej Gitte Mor

  Hvor er dine kæpheste simpelthen så fine og søde.

  Kunne rigtig godt tænke mig at finde ud af, hvordan man laver en selv. Har du en opskrift du deler ud af?

  Venlig hilsen
  Sofie

  • gittemor siger:

   Desværre Sofie – det var et mønster jeg tegnede ud af hovedet….og nu er det blevet væk. Så det er noget med frihånd og tungen lige i munden.
   Havde jeg haft skabelonen, delte jeg gerne.
   BH Gittemor

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top