Origins imponerer mig gang på gang

Der er vel næppe mange af mine læsere der er i tvivl om, at jeg er ret begejstret for Origins produkter. Jeg har brugt det i flere år nu og resultaterne skuffer sjældent. Der skal efterhånden hårdtslående argumenter til, før at jeg falder for alle de produkter man præsenteres for i reklamer etc. – jeg er typen der gerne vil se resultaterne på egen hud/krop – og så skal jeg nok selv vurderer om det virker. Jeg vil vanen tro heller ikke forherlige produkter her på bloggen, med mindre jeg kan stå inde for dem…..men det ved du vel efterhånden godt.

 

ORIGINS SENDTE MIG EN PRØVE

Den nye Plantscription Angi-Aging Power Serum - det er en videreudvikling af Planscription Anti-Aging Serum, som jeg faktisk sammen med den tilhørende øjencreme har bruge i snart 1½ år. – Sidstnævnte har virkelig givet resultater, i den kategori som jeg forventer. Jeg forventer ikke solstråle mirakler af en serum eller creme – men små resultater hvor jeg kan se, at produktet gør en forskel. Jeg regner ikke med at jeg kommer til at ligne en på 25 år igen, det ville da være uhyggeligt!

 

Origins sendte mig en fin gave/prøve i bambusrør og fint læderbånd.

Origins sendte mig en fin gave/prøve i bambusrør og fint læderbånd.

Den nye POWER Serum, har ved hjælp af Bambus, Ærte ekstrakt og Sø-fennikel udviklet ny biokemisk hyaluronsyre (HA) kompleks der skaber en “sti” i huden, som har vist sig at øge hudens epidermal volumen…..lyder måske en anelse teknisk for os husmødre. Det der er det væsentlige at forstå, er at denne Serum inden for 4 uger, forbedrede linjer og rynker på hele 88% at de testbrugere som Origins havde forsøgt det på.

Der skal blot en lille klat til dit ansigt morgen og aften under din dagcreme

Der skal blot en lille klat til dit ansigt morgen og aften under din dagcreme

Den “gamle” Serum har jeg længe kunne konstaterer, virkelig har hjulpet på de fine linjer ved øjnene samt de rynker/linjer jeg har i panden mellem øjnene. Det er typisk disse steder jeg bruger denne Serum – men også ved mundvig og hage forbedres linjerne. Derfor gik jeg nu for 14 dage siden i gang med den nye Plantscription Anti-Aging Power Serum – og ja, den giver lidt mere end den første.

 

Jeg har tendens til små fine rynker ved siden af øjnene og i panden mellem øjnene

Jeg har tendens til små fine rynker ved siden af øjnene og i panden mellem øjnene

Efter 14 dage, kan jeg nu se tydelige forandringer mellem øjnene især, – her er linjerne også ret dybe efterhånden – selv om jeg må prale af, at jeg fra naturens side, faktisk er beriget med en ret pæn og glat hud, trods mine 54 år. Men jeg har også altid passet og plejet min hud, drikker rigeligt med væske og får min søvn. Det mener jeg er uhyre vigtigt….uanset hvilke produkter man måtte bruge.

Linjerne er klart glattere mellem øjnene..beklager en dårlig selfie i spejlbillede :)

Linjerne er klart glattere mellem øjnene..beklager en dårlig selfie i spejlbillede :)

Så, – fra Gittemor lyder det selvfølgelig, – du kan roligt kaste dig ud i dette skønne produkt, – jeg har som sagt brugt forgængeren i 1½ år med gode og mærkbare resultater….og alene efter 14 dage, ser jeg endnu bedre resultater med denne Power Serum. Flasken har et super nemt pumpe system, så du kun får lidt ud af gangen – og du skal ikke bruge ret meget. Produktet er meget drøjt i brug og holder rigtig længe.

Vejledende udsalgspris er 520 kr. for 30 ml – eller 675 kr. for 50 ml. Produktet forhandles mange steder, bl.a. Matas, Stormagasiner og parfumerier.

Personligt har jeg vænnet mig til, at købe Origins produkterne på deres hjemmeside. www.Origins.com – fordelen her er, at der meget ofte gives små produktgaver med og der er rabat på visse sæt. Desuden er det ofte fragtfrit.

Vi søger alle svaret på den evige ungdom og har svært ved at se hvordan vi forandres ad åre, – det er jo skønt når man kan få en hjælpende hånd til at holde på “masken” lidt længere….men igen, – der findes ingen mirakelkure der gør os 17 år igen, – men lidt har vel også sin ret :)

Fandt lige dette foto af mig selv som 28 årig. Man var jo en ren "barnenumse" i ansigtet, suk!

Fandt lige dette foto af mig selv som 28 årig. Man var jo en ren “barnenumse” i ansigtet, suk!

Knus Gittemor

 

 

(indslaget er sponseret)

2 Responses

  1. Marlene Høj siger:

    Du holder dig godt :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top