Origins hitter igen

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg nøje følger med i, hvad Origins kommer med af nyheder. Jeg er og bliver pjanket med det mærke og jeg oplever virkelig også resultater med deres produkter. Jeg bliver positiv overrasket, når produkter, rent faktisk gør det som firmaerne lover de gør, – for jeg synes det er sjældent!

Jeg skrev i efteråret om min yndlings dagcreme fra Origins fra serien “A Perfect world” – den med faktor 25 indbygget. Den har jeg bare været SÅ glad for – og er det skam endnu…..men den begynder at nå bunden (det holder jo ikke evigt).

Louie 009

 

Jeg fik også anskaffet mig en hundedyr serum sidste år – Origins nyhed fra en ny “Rolls Royce”-serie de har lavet Plantscription. Jeg havde faktisk denne serum i en konkurrence sidste efterår. DEN serum, – den udjævnede rent faktisk min “bekymrings-rynke” mellem mine øjne – og hjælper også på de små fine linjer der begynder at komme ved mundvigene :( . Senere på året, flottede jeg mig selv med deres Plantscription øjencreme – igen, helt virunderlig creme – MED RESULTATER!!!! - Og så er den lækker kølene til natten, uhmm!

SÅ UDVIDER ORIGINS PLANTSCRIPTION SERIEN

…..og så bliver jeg af natur nysgerrig. Nu er der nemlig lavet en dagcreme i denne serie – med 300.000 stamceller fra hindbær skriver de til mig. Den skulle være fantastisk mod ældningstegnene. Da de 2 andre cremer fra serien allerede har givet resultater, må der jo være en mulighed for at også denne creme er lækker og resultatsivende! – Men altså piger – 520,- kr. for 50 ml – det er altså en stram pris i min økomoni !!!

Gode råd er dyre….så jeg drønede i Matas og fik dem til at lave en tester til mig. Det ville være frygtelig ærgerligt at investerer så mange penge i en creme, hvis den ikke passede til min hud, ikk!

 

Louie 002

I sådan en lille test-fidus fra Matas er der faktisk pænt meget creme – i sær når man som jeg liiiige beder den søde dame i Matas om at fylde den HELT op til renden, haha. Der var faktisk til en uge i den lille dåse – nok til at give mig en investerings-mæssigt fornemmelse for sagen.

GIRLS – den creme er FANTASTISK!!!! – Den har altså slået min anden creme fra “A Perfect World”-serien. Denne her creme har også faktor 25, hvilket jeg finder genialt, men dermed er det altså også KUN en dagcreme. En creme med faktor i, skal ikke bruges som natcreme!.

Nu tror man jo så, – at 300.000 hindbær stamceller efterlader den vildeste duft af hindbær, – men det er altså også den eneste skuffelse. Den dufter dejligt – men ikke af hindbær. Normalt er Origins produkterne helt vilde i deres dufte – jeg er en “sucker” for deres appelsin natcreme og Ginger serien – der virkelig dufter af det. Denne nye Plantscription Creme giver et vidunderligt fugtlag uden at fedte. Man kan ret hurtigt anvende både foundation eller pudder – og huden er “mæt” rigtig længe efter påførelsen. Meget længere end “A perfect world” – men den koster også kun 320,- kr. haha.

 

JEG ER SOLGT – og det blev cremen også denne weekend. Og som forbrugerinformation kan jeg så nævne, at Matas har 20% på alle Origins produkterne i denne weekend – også vært at tage med.

Louie 008

 

Nu skal der ryddes op på badeværelseshylden og det lille “herlighedsskab” – for nu har Gittemor noget der ligner en strømlignet serie i skabet. Måske det skulle stå i pengeskabet i stadet for :) -

Dette kunne lyde som en mega reklame for Origins – og det er det også, forstået på den måde, – at jeg altid gerne vil fremhæve og skrive om de produkter jeg selv – og kun det jeg selv, bruger!!! Der er naturligvis forskel på hudtyper, og hvilke dufte man bryder sig om – men det her, – det virker fantastisk på min hud!

Det der med at få små prøver af de forskellige produkter – ex. i Matas som jeg køber mine produkter i, er en rigtig god ide – det har på den lange bane sparet mig for nogle rigtig dårlige køb.

Gittemors Plantscription samling til dato :)

Gittemors Plantscription samling til dato :)

 

Jeg har fået tilsagn fra Origins om en fødselsdags-konkurrence på en af disse dagcremer, den bliver lagt op her i weekenden også!!!!!

 

Kærligst Gittemor

 

 

 

 

 

 

 

 

4 Responses

 1. Jane Tvede siger:

  hvor lyder det vildt spændende
  er helt klart med i sådanne en spændende konkurrence

 2. Vibeke Staal Hansen siger:

  Giver dig helt ret – jeg har også en serie stående på badeværelset – Det næste du skal forkæle dig selv med er Dr.Andrew Weil for Origins Mega-Mushroom Body Cream., den er fantastisk – siger dig bare min noget ældre krop bliver blød som en babys.

 3. Benedikte Bjerregård Jensen siger:

  Gode ønsker når man jo går hen og bliver ” rund ” til sommer :-)

 4. Hanne siger:

  jeg bruger Beauté Pacifique og er faktisk meget tilfreds men med din malende beskrivelse bliver man jo nysgerrig…..måske jeg skal i matas efter prøver…

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top