ORIGINS har igen et vidundermiddel til røde kinder

Det evige problem for mig, er de meget yderliggende blodkar jeg har på mine kinder. Det giver sådan nogle ret store røde områder, der kan være svære at dække med make-up, med mindre man er over i noget der minder om spartelmasse. Det er ikke en hudsygdom, det gør ikke ondt eller klør – jeg er blot tyndhudet og det er lidt en familie skavank. Om sommeren hjælper det noget når jeg får lidt farve og her har jeg kunnet udligne det røde med det solbrændte, med ORIGINS VitaZing SPF 15 – den er genial, naturlig og slet ikke make-uppet!

Jeg har de der lidt store områder på kinderne der er røde og ret synlige :(

Jeg har de der lidt store områder på kinderne der er røde og ret synlige :(

 

NU ER ORIGINS KOMMET MED ENDNU ET PRODUKT TIL MIG

juli og august 2014 042

Ind af døren kom der denne lille event fra ORIGINS, der ville fortælle Gittemor og alle i andre, om denne skønne “GinZING Revitalizing mineral makeop powder”. Jeg modtog den midt i højsommeren og hedebølge, så den stod lige lidt på hylden imens jeg kræsede om den. NU er den afprøvet over flere dage…..og mine damer – og for den sags skyld herrer, – den er intet mindre end fantastisk.

Denne Revitaliserende makeup powder, perfektionerer og korrigerer huden så smukt så den nærmest fremstår fejlfri og den giver næsten samme dækning som en let foundation. Flot mat finish uden du virker som en pudderdåse. Denne herlighed er fremstillet med ingredienser som bl.a. ris, hvede og byg.

 

juli og august 2014 044

Krukken er formet med et lille net – eller “sigte-system” som de kalder det. Det hjælper til et let og ensartet påføring og mindsker spild af det dyrebare pudder. God bred børste dyppes forsigtigt, fordeles i ansigtet med cirkulærer bevægelser og vupti – ansigtet ligner en barnenumse. Jeg skulle så gentage proceduren et par gange for at dække de meget røde kinder – men resultatet er SÅ tilfresstillende. Den dækker lige så godt som en let foundation – men kan også bruges som finish over en foundation som ekstra finish.

Jeg har flere gange kastet mig ud i det der pudder helvede, men synes altid det ender med sådan et lidt “krakket” udseende og har så opgivet. – Denne pudder har slet ikke det problem og er altså noget lettere og hurtigere at anvende end foundation på en hurtig hverdag.

 

Nu skal de kinder her have GinZing Revitalizing mineral makeup powder - til hverdag og fest!

Nu skal de kinder her have GinZing Revitalizing mineral makeup powder – til hverdag og fest!

GITTEMOR ANBEFALER PÅ DET VARMESTE

GinZing Revitalizing mineral make Powder – der kan købes hos alle Origins forhandlere – eller via nettet på www.origins.dk – her køber jeg faktisk for det meste mine Origins produkter. Her får man nemlig ALTID lidt gaver med og ofte er der tilbud omkring fri fragt etc. Desværre får man kun sjældent prøver med i MATAS og andre forretninger – så tag det via nettet, – det betaler sig.

Den lille dåse indeholder 7 g og koster i vejl. udsalg 245 kr.

God fornøjelse

Gittemor

 

PS – OG HUSK, – når Gittemor anbefaler noget, – så er det fordi hun HAR prøvet det af, hun har til hensigt at bruge det selv, det har afhjulpet nogle af hendes problemer og hun står inde for produktet. Det er muligt at vi som bloggere får ting ind af døren som nogle anser for gaveregn…..men jeg personligt forherliger ikke produkter blot fordi jeg får dem tilsendt. Skulle jeg synes noget er dårligt eller mindre skønt – ja så er jeg heller ikke bleg for at skrive det!!!!  Så har vi da lige det på det rene!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top