Om mig

Jeg hedder Gitte Christensen – et så ufattelig kedeligt navn, men synes at en ændring via en numerolog vil være lige drastisk nok, så jeg står ved det – måske man en dag gifter sig til et bedre efternavn? Ja jeg venter stadig i spænding.. Jeg er pjattet med at skrive – og især om mig selv, så en blog må da være det rette forum for mig og mine meninger.  Og meninger, dem har jeg mange af , jeg er yderst omskiftelig. Fra at være rørt og sårbar til at flyve i flint over de underligste ting.

Jeg kunne i 1980 have flash ét i programmet ”De unge Mødre” såfremt det havde eksisteret dengang. Her fødte jeg nemlig min skønne datter Sara som 19 årig singlemor. Hele 16 år senere, som 36 årig kom så lillebror, også som singlemor. Jeg har verdens skønneste unger på nu henholdsvis 35 og 19 år. I bonus er der kommet 2 børnebørn og en skøn svigersøn. 

Langt inde i mit hoved er jeg frygtelig moderne, tolerant, smuk, feminin, smart, med på noderne og en super cool mor, men spejlbilledet i morgenlyset, iført min praktiske ”spring hurtigt ud af sengen sparkedragt” og en god lammesutsko, kan godt give en skræmmende start på dagen. Måske jeg i virkeligheden er fuldstændig normal !!!!??

Jeg er pjattet med loppemarkeder, kolonihaven, dims og dippedutter, håndarbejde, dårlige B-film, reality programmer som jeg elsker at hade, min lille bil, min skønne familie og mine helt fantastiske venner og bekendte.

Jeg har lavet alverdens typer job, HADER at være arbejdsløs, hader A-kasser, Jobcentre og deres kontrolhelvede. Jeg gider ikke læse brugsanvisninger og heller ikke bøger, jeg vil have det visuelt eller forklaret pædagogisk af et menneske.

Jeg vil med denne blog underholde mig selv med at kunne ytre mig om lige hvad der passer mig og du skal være SÅ hjertelig velkommen til at kommenterer og byde ind. Jeg vil glæde mig til at dele mine tanker og oplevelser med dig.

Kærligst

Gitte Christensen alias Gittemor

 

Mere oktober 2015 022

 

Top