Okay….så var jeg pludselig KNIBSK!

Tihi – ja sådan har jeg godt nok aldrig fået den før, som Suzanne Bjerrehuus en gang udtalte!

Jeg har den sidste tid, gået og hygge mig gevaldigt over ordet “knibsk” og på en uge er det faktisk nu blevet er vældigt populært ord i min omgangskreds. Jeg havde en ide om hvad ordet  dækkede over, sådan lidt studs, småfornærmet eller tilbageholdende, – men iflg. den danske ordbog er beskrivelsen faktisk: afvisende, kølig og indbilsk!!

Det kom sig af, at jeg på mit nye arbejde har fået en ualmindelig skøn kollega. Vi arbejder tæt sammen og har på kort tid fået en fantastisk sjov tone imellem os, samtidig med, at vi jo også skal lære hinanden at kende og mærke efter hvor langt vi egentlig kan gå men hinanden. En dag tror jeg nok, at der var vel rigeligt med nye informationer, så jeg fik sat et lidt specielt fjæs op over for hende.

Straks udbrød den søde kvinde “nu skal du altså ikke blive knipsk!!!! – Vi spruttede af grin resten af dagen……den beskyldning havde jeg godt nok aldrig fået før – haha. Siden har vi ved enhver given lejlighed kaldt hinanden for knipsk.

Hold da kæft, – det er altså et skønt ord!!!!

Kender i ikke det, når man en gang imellem pludselig støder på et ord, der bare “smager” utrolig godt, så man bare tager det til sig, næsten lige meget hvad det betyder?????

Måske jeg her er lidt knibsk?

Har i øvrigt lige fået et dejligt takkekort fra nogle gode venners bryllupsfest. De sendte dette foto med…..ret hyggeligt med “rigtige” breve og kort……dem får man faktisk ikke så mange af mere.

Ja, det var så dagens betragtninger…! God aften derude

 

 

 

2 Responses

 1. Helle Hjortkjær Dhalvad siger:

  Kære “Gittemor”,
  Du er bestemt ikke knibsk på det dejlige billede – og du holdt jo den dejligste “ikke-knibske” tale og tusind tak for det.
  Mange knus fra mig

  • gittemor siger:

   Åh Hellemor, det var sådan et dejligt bryllup. – Ha ha , synes dog selv jeg ser lidt spids ud på billedet, men man er nok altdi lidt kritisk selv mht. billeder af sig selv. Men du må give mig ret – “knibsk” er altså et fedt ord !!! – Uanset hvad det betyder – haha.
   Knusere til jer også…..Vi skal snart ses, altså!!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top