OH SHIT…..ER DET KUNST?

Jeg er ikke det mest kunstinteresserede menneske, det vil jeg ærligt indrømme. Jeg ser på kunst på den måde – kan jeg lide det, eller kan jeg ikke lide det. Jeg er fløjtende ligeglad med om kunstneren  hedder et eller andet fint eller om de har store udstillinger – og synes faktisk at meget af det kunst som nogle forherliger i millionklassen, er temmelig grimt – eller endog intetsigende.

Jeg er også typen der hænger børnetegninger op fordi børn har et fantastisk uspoleret valg af farver og tegner ting der gør mig glad.

Således var jeg på besøg i Kvarterhuset i Jemtelandsgade på Amager forleden – midt i min brunch kunne jeg så sidde og “nyde” synet at noget som Kvarterhuset har valgt at udstille som kunst:

 

 

Og så er det jeg så forfærdelig gerne vil høre jeres mening – er dette kunst, – og i så fald HVORFOR????

Kom så derude, lær mig noget jeg ikke forstår mig på.

 

 

2 Responses

  1. Susan Aaen siger:

    Kan kun sige HOLD KÆFT hvor er det grimt……….bare lige min mening……og nej det er absolut ikke kunst…..få det væk fætter ;-)

  2. M siger:

    Hmmmm….jeg tror, at det er kunst! Men det er dæleme ikke særlig delikat kunst! Og jeg gad godt vide hvad kunstneren bag har at sige til “sit forsvar”!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top