…..og når man nu bare er en brokkerøv!

Der er da mange ting man kan gå og blive lidt små mopset over – tror faktisk, at det for mit vedkommende bliver lidt værre med alderen. Tærsklen for, hvornår jeg stiller mig tvivlende – eller hvad jeg finder ret og rimeligt, – det er et parameter der har flyttet sig….eller også er jeg bare begyndt at åbne munden når jeg støder på det.

Noget der i stigende grad irriterer mig, er alle de der Hellerupske hunde – eller måske nærmere deres ejere, – for det er jo i virkeligheden ikke hundenes skyld, at deres mennesker er lidt besynderlige i deres adfærd. Jeg studser ex over, – at jo mindre hundene er…..og de er ved Gud indavlet bitte små her i Kommunen – jo længere “klik”-snor skal de have. Ofte går hunden helt over på den anden side af fortovet end sin ejer…..for den skal da have sin frihed, det lille pus. Vi andre er ved at falde over snore og pygmæ hunde – og ejerne kigger på en med det der blik “er den ikke bare bedårende mit lille skravl”? – NEJ, den er pisse irriterende og jeg gider ikke og rende og falde over din hund og den latterlige lange snor!!! Forleden morgen sad der pludselig et besynderligt kræ inde i min bil – med 5 km klipsnor…..det tog så en 10 meters tid inden dens “mor” kom blæsende efter den og sagde “fnis……den elsker at køre i bil” - Nå! – Godt så, men fjern den lige fra mine hvide bukser, tak!!!!!

 

6.6.13 020

Og, – når vi så er ved det der hunde……hvorfor er det så lige, at alle parker og strande i Kommunen er udstyret med denne slags standere, fyldt til renden med hundeposer, som man man frit kan tage til sin hunds efterladenskaber????? Det gider jeg sgu ikke betale til!! Jeg mener at, hvis man vil have hund, må man købe og medbringe sine poser selv. I øvrigt tager folk frit fra leveren flere håndfulde og bringer med sig….så slipper man jo for at købe dem i supermarkedet selv. Idiotisk system.!!!!!!!! Standerne må vel også have kostet en bondegård??

Hvorfor sætter man ikke standere op med fri levering af toiletpapir til Kommunens borgere…..det ville da være passende! – Helst Lambi, der er lidt blødt, ikk???

 

Nuvel, – jeg napper lige en sukkerknald og går i seng….man er vist lidt små sur her til aften:)

 

Godnat og sov godt!!

 

Gittemor

 

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top