Nyt køkken – low budget !

Arghh – nyt og nyt er nok så meget sagt, men mit køkken er piftet op med meget få midler – til gengæld en masse knofedt og mange timer.

Jeg bor til leje og synes der er grænser for hvad jeg vil ofre på en leje lejlighed – selv om jeg forestiller mig at skal bo her til jeg bæres ud.  Man kan jo egentlig gøre meget for at skabe et nyt look – og jeg kan godt lide at gå og rode lidt. Det er et totalt gammeldags mormor køkken – ingen design eller fancy køkkenløsninger….men det fungerer og nu er jeg blevet rigtig glad for det igen.

 

bonbon 113

Min far lagde for 23 år siden en hvid bordplade på for mig….sådan en bliver ad åre gulnet, ridset og så var den ret kort. Jeg manglede bordplads.

 

1.5 013

Så har jeg fået hjælp til at få en ny bordplade på – godt nok laminat, men har forlænget bordet på begge sider af køkkenet, så jeg har fået meget mere bordålads. Ny vask, malet vinduer, døre, køkkenlåger og vasket og sjasket med grundrens – ahhhh!

 

1.5 012

Her blev pladen næsten en meter længere end før – det kommer altså til at betyde meget mere arbejdsplads…..eller flere maskiner på bordet, haha.

 

bonbon 118

Jeg manglede en hulens masse hylde og afsætningsplads,  da jeg ikke har så mange skabe heller. Så købte jeg 4 fyretræs hylder, grundmalede og malede dem – satte simple vinkeljern på – og vupti…..så var 4 hylder også fyldt op :) – Men nu er det samlet og der er styr på det i lukkede glas og små kurve :)

 

1.5 014

Overordnet set synes jeg, at jeg har fået et nyt køkken. Fået taget hensyn til de mangler og problemer jeg havde før jeg lavede dette – så det er en rigtig win win situation….. og så for få penge. Det handler jo bare om at kunne en del selv….og så lige kende en der kunne hjælpe med bordplade og lave hul til vask….men ellers så har Gittemor selv været på banen!!!! Nu skal vi til at have varm mad igen :)

 

Knus

Gittemor

One Response

  1. Berit (bettemor) siger:

    Du får da udnyttet tiden som ledig med en masse godt. Fatter ikke at et jern som dig ikke bliver nappet af er firma… De går da glip af en fantastisk kvinde med arbejdsdriftt bag dig. Flot køkken Gittemor med dit personlige touch.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top