Nye fredagsvaner

Der er noget med de der fredage – især fredag aften. Det er som om energien i løbet af ugen, bare er suset af, og når man så endelig har fri fra arbejdet, så sænker der sig en ro og fred, som får kroppen til at 0-stille batterierne, – i alt fald hos mig :)

De sidst par fredage, har jeg fået for vane at køre til min datter og børnebørnene efter arbejdet om fredagen. Dels arbejder min svigersøn ofte denne aften, – min dreng er alligevel til fest og gider ikke “lege” med mig – og så får jeg lige hygget lidt med børnebørnene og datteren min.

Så nu har vi vores X-factor aften om fredagen – …….hvad pokker gør vi næste uge igen. Nu slutter denne omgang X-factor jo fredag!

Vi spiser sammen og hygger. Så sætter vi os alle 4 i en bunke i elevationssengen foran fjernsynet med en masse slik og godter. En skal have nusset fødder, en skal kløes på ryggen og der bliver dels rundhåndet ud efter alles behov.

 

Traditionen tro…..glipper vi alle med øjnene og små slumre inden klokken bliver ret meget…….. og traditionen tro, falder lille Sebastian træt i søvn i armene på sin mormor :)

 

10.3 010

Så kommer svigersønnen fra jobbet – og hjem ryger mormor, – haha!!!!

Det er altså ikke altid let at skal skramle sig sammen til at tage hjem i en kold bil når man har slumret med en varm unge på maven – men hyggeligt……DET ER DET!!!

 

 

One Response

  1. Sara siger:

    Så hygger vi os da bare med bingo eller Ramsey’s kitchen nightmares :-)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top