Nye erfaringer med “sukker trang” armbåndet :)

Når man prøver disse nye mirakelmidler vi støder på, så er der da en lille skeptiker…også i mig. Men jeg er nu de sidste dage blevet nogle erfaringer rigere omkring “Slip sukkertrang” armbåndet.

 

slut feb 015

Tirsdag sidste uge fik tog jeg armbåndet på….og som jeg skrev oplevede jeg nærmest et sukkerflip samme aften – og tænkte at det var da noget fis!

Dagen efter og de efterfølgende dage kom effekten så – ret markant faktisk. Jeg havde ikke trang til at kaste mig over den daglige kage, chokolade og vores obligatoriske slikskål, der altid er placeret tæt ved sofaen. Jeg følte mig faktisk “sukkermæt” – og hold mig i skindet.

Om lørdagen drager jeg på loppemarked med en kær veninde – og pludselig blev jeg overmandet af en afsindig sukkertrang….den velkendte og irriterende trang. Det gjorde det ikke lettere, at der var en stor…..meget stor stand med alverdens godter. Jeg forklarer min veninde, at det var besynderligt og vil til at fortælle hende om mit armbånd……Det var væk!!!! Jeg må have tabt det, – men præcis hvornår ved jeg ikke. Sukkertrangen og hang til slik var derfor tilbage på fuld styrke!

Jeg bestiller derfor på nettet endnu et armbånd, som jeg grundet weekenden, først får med posten tirsdag. Jeg tager det straks på igen. Samme mønster gentager sig….æder lystigt af skålen…..for så i dag onsdag igen…..ikke har nogen trang. Mærker det især også på, at jeg ikke har lyst til juice om morgenen.

MEN VIRKER DET

Jeg har fået nogle kommentarer på det første indlæg…..nogle har haft kortvarig effekt, – nogen tror jeg er ude i noget sponsorat etc. etc.

Jeg er stadig i en tidlig fase….og det gjorde det jo ikke bedre at jeg tabte armbåndet og havde nogle dage uden. Men den reaktion jeg fik med at trangen kom igen…..for derefter at forsvinde igen med det nye armbånd, styrker mig stadig i troen på at det virker, i alt fald for mig.

Jeg nævnte også, at det har en effekt på 3 uger til en måned, hvorefter himalayasaltet og frekvenserne bliver opbrugt. Men hvis det virker i en måned…så burde man jo være afgiftet, og dermed kunne klare sig uden. Det er altså ikke et armbånd der har en evigheds effekt, hvilket firmaet heller ikke lover….og heller ikke jeg, for den sags skyld.

Jeg hat ikke fortrudt købet af dette armbånd….og jeg er heller ikke bleg for at bestille endnu et, hvis jeg ikke helt kan styre min trang om en måned. Hvor emsig man er med sukker indtag sammen med armbåndet kan nok gradbøjes….jeg tror godt jeg kunne spise en portion af mors æblekage i morgen når jeg skal på besøg…..og det vil jeg ikke tage som et nederlag….det der gør forskellen for mig, er at jeg ikke kaster slik ind i munden hele aftenen – og synes jeg skal trøste min krop flere gange om dagen. Den virkning er jeg fuldt ud tilfreds med!

 

 

nye 021

REDAKTØRENS FRIHED

NEJ, – dette indlæg om armbåndet er ikke sponseret. Hvis jeg er sponseret på produkter, så skriver jeg det under indlæggene. Dette er ikke en kommerciel blog – jeg lever ikke af at skrive min blog – det er ren fornøjelse og glæden ved at ytre mig. Den frihed jeg har ved at være redaktør på “eget blad”.

Jeg begejstres ofte – og når jeg gør det vil jeg gerne dele de glæder med mine læsere. Måske endda nogle har fået nogle gode fif med det jeg har anbefalet. Jeg anbefaler aldrig noget jeg ikke selv har prøvet godt igennem på egen krop….og hvis du kender min blog, vil du også vide at jeg ikke er bleg for at dele øretæver ud, hvis der er noget jeg ikke bryder mig om.

 

Armbåndet kan du købe på nettet hos: maykavital.com – og det koster 199 kr.

 

……og indlægget er stadig ikke sponseret :)

 

 

 

 

 

2 Responses

 1. Stina siger:

  Hej
  Hvordan gik det så med armbåndet på i en måned??

  • gittemor siger:

   Hej Stina, -
   Ha ha, godt du holder mig i ørene!!!!
   Jamen det gik rigtig godt, – så længe armbåndet virkede. Det virkede faktisk lidt længere end en måned synes jeg…..men fik jeg lige bestilt et nyt???? Nej det gjorde jeg ikke, – og det gør jeg så NU!!!! Det virker (i forhold til at det bare er et armbånd med noget pulver i) forbløffende godt. Det tog virkelig den sukkertrang som er dybt nedgroet i mig. Efter en tid uden armbånd, – ja så var jeg tilbage igen.
   Virker skidtet så??? – Ja det er jeg overbevist om at det gør, – men det er ikke gjort med et armbånd i en måned. Jeg tror faktisk jeg skal have det på lidt længere. Derfor vil jeg lige nu bestille 3 – så har jeg til 3 måneder…..så er jeg sikker på at jeg er afvænnet nok til at kunne klare mig uden.
   Knus Gittemor…….og tak for at i holder fast i mig og manglende tilbagemeldinger :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top