Nu skal jeg pleje mit “EGO”

Efter en grum tid med strithår og savnet af min elskede hårtørre Wigo, der brændte sammen efter KUN 27 år – har jeg været på opsøgende arbejde udi hørtørre markedet!

Jeg skal hilse jer at sige, – nøj hvor er der mange af den slags apparater på markedet og det er faktisk ikke helt nemt, bare lige at finde en ny følgesvend der opfylder alle de krav jeg har til en hårtørre, såfremt jeg skal give mange penge for sådan et dyr.

Jeg har i de sidste dage haft lånt en af min ovenbo, det søde væsen, – men det var sådan en “top-pop, proff hit 1000″ – ting, som jeg i daglig tale ville kalde en “konfirmations-gave” hårtørre af middelmådig kvalitet. – All right, håret blev tørt, nærmest brændt lidt af og jeg har fået en lettere mistanke om tinitus. Tænker, at modellen måske egnede sig bedre til at dampe tapet af med!!?

Turen har i den forgangne uge, været omkring el-giganten og diverse isenkræmmere, men synes altså det er noget skrammel de sælger og de LARMER – jeg gider ikke en hårtørre der larmer og jeg gider ikke en der virker så forbandet “plastik-agtig”.

Jeg er flere gange blevet anbefalet mærket EGO og da dette mærke kun forhandles af IdHAIR,  via frisører, drog jeg ud i det danske land og fandt en frisør i Vanløse der forhandlede disse apparater. Jeg har på forhånd forberedt mig på, at den nok var halv pebret i pris, men måtte så erkende at jeg også brokkede mig gevaldigt over prisen i hin tid, da jeg købte Wigo – og at kvalitet jo så trods alt koster lidt mere!!

Jeg lukkede øjnene, kørte kortet og fik udleveret en kasse på størrelse med en et-værelses lejlighed!!!!

 

Min nye EGO hårtørre, netop flyttet ind
 
Så skulle der godt nok vaskes hår – og fønnes – og skylles igen – og fønnes. Louie skulle fønnes….og alle knapper prøves af.
 
 
 
 
Altså – jeg tror faktisk jeg har gjort et pokkers godt køb!!!!! – Den kostede godt nok 1198- kr. – og det synes jeg faktisk er dyrt – men hvis jeg gerne vil have den som følgesvend i de næste 27 år (og det forventer jeg så altså også af den) – så okay!
 
Wigo var fantastisk…….men må nu allerede sande, EGO  (faktisk et meget godt navn til sådan en som mig) – har nogle udvidede kvaliteter og anordninger som Wigo ikke havde……
 
 
Gittemors nye føn-dyr!
 
Altså, i modsætning til Wigo – har denne EGO: en mat overflade, hvilket gør man har et virkelig godt greb når man arbejder med den. Den har en “dims” på spidsen, så jeg kan rette varmen mere konkret mod målet, den larmer ikke ret meget, den har en “cool”-knap så jeg kan tørre med kold luft, den har et meget længere ledning end jeg er vant med, og den vejer ikke ret meget! – Nåhr ja, så har den en flot flammende rødlig nuance. Faktisk har den flere fordele end Wigo, så der har da været en udviklig de sidste 27 år :)
 
Nåhr ja, ……en ekstra fordel, når man nu er krea-kvinde. Dyret kom i den mest fantstiske æske med magnet-lukning. Jamen forestil jer lige hvad jeg kan få ud af det, når den først bliver draperet med tapeter og bånd – haha!!! Sidegevinst!!!
 
masser af knapper……!!
 
Således fik jeg så igen styr på frisuren og el-apparaterne. Håber så ikke der er flere nyanskaffelser lige rundt hjørnet!!
 
Velkommen hjem EGO – bare jeg dog kunne finde ud af om du er af han eller hunkøn – så ville det virke mere personligt!!!!!
 

                                                                           (dette er IKKE et sponseret indlæg)

4 Responses

 1. Vibeke Staal Hansen siger:

  Åh hvor er det godt du har fundet en afløser – og tilmed en du tilsyneladende bliver glad for. Jeg er sikker på det er en hunkøns hårtørrer, der er flyttet ind.
  Forresten har jeg haft en lignende oplevelse – bare med en håndmixer, der afgik ved døden 37 år gammel. Det var en katastrofe af de helt store, jeg har selvfølgelig købt en efter laaang tid, hvor jeg ledte højt og lavt, men det er bestemt IKKE en værdig afløser, jeg har fundet.

  • gittemor siger:

   Vibeke – Ja, det er noget værre noget med de der “husholdningsmaskiner” – vi husmødre lider altså frygteligt, når vores maskinpark sådan står af i utide – haha. Oh Ja tak, jeg tror faktisk mig og EGO har en god fremtid sammen, når jeg lige får fundet ud af alle knapperne!!!!!
   Hunkøn….ja, jeg ved ikke rigtig – den er mere mysterisk end Wigo – så måske du har ret!!!

 2. Bibi siger:

  Siger det ikke næsten sige selv, at noget med navnet “EGO” må være af hankøn? ;-)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top