Nu ruller det på datingsiden…er allerede træt!

Ja ja, – måske det ikke er særlig venligt at “udstille” mine dating-venner på bloggen, men jeg har fjernet navne. Dog synes jeg lige at i skal følge med i en dialog med en ung mand på 35 år, der blev ved med at angribe mig på chatten. – meget vedholdende – og fortalte meget om hans enorme trang til damer med MEGET brede hofter. Undre mig lidt han sprang på min profil, der kun viser mig ansigt, måske han forvekslede mine kinder med min bagdel??

Prøv lige at se sidste kvarter af vores dialog, inden jeg opgav og smed ham af. ” Hvad sagde jeg” – følelsen sidder jeg nu med!!!

12:48
Var jeg for meget?

 

12:49
Nej, der skal mere til at vælte mig :) –   lidt overrasket over din ærlighed, men fint nok.

 

12:52
hvad tænke du?

 

12:53
Jeg tænkte ” hvorfor er du landet   på min profil” ??

 

12:55
Og hvilken følelse gav det?

 

12:58
…at jeg IGEN fik ret i min antagelse   af disse dating sider. Det er ikke kærlighed/forhold mænd søger – det er sex.   At mit fjæs, af en eller anden årsag tiltrækker unge mænd jeg ender i lange   sjove dialoger med, men aldrig i et forhold jeg går efter…….ja nu er jeg   meget ærlig, men det er den følelse jeg sidder med. Misforstå mig ikke, det   er super hyggeligt at “tale” med dig….men jeg gad godt vide   hvorfor ex du henvendte dig til mig?
13:00
Jeg håbede på et inderligt blowjob:-)

 

13:01
Ha ha, ja – så var min antagelse jo rigtig nok. Men her må jeg nok skuffe dig :)

 

13:03
For det kan jeg ikke bidrage med ….det er ligesom noget lidt andet jeg havde i  tankerne med denne profil :)

 

13:03
kan man ikke få to ting?

 

13:03
Ikke når man kun vil have en ting :)

 

13:06
Nu hopper jeg af – dejlig dag til dig – og held og lykke med “jobbbet” :)

Det er nok ikke ret længe jeg holder til det her eksperiment !!!!!! :)

 

One Response

  1. Helle siger:

    Det er ellers en skam, Gittemor – for jeg hygger mig altså gevaldigt med at læse om dine erfaringer og kommentarer;-) Kan nu godt forstå dig, når du bliver træt i hovedet af den slags kommunikation! Der er himmelvid forskel på jeres “niveau”.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top