Nu kan du vinde de skønne Origins produkter via Gittemor

ER DU LIGE SOM JEG PJANKET MED ORIGINS PRODUKTER ?

Der er ingen tvivl om, at Gittemor er storforbruger af Origins produkter  - og har været det nogle år. Den sidst lange tid har jeg virkelig gået til den med Plantscription serien, som bare er SÅ skøn og plejende. – Men også deres natcreme med appelsinduften, – og deres dagcreme i “A perfect world” er blandt favoritterne. Jeg er vild med de skønne dufte i produkterne – især når det kommer til dem med frugtnoter og ingefær – således er den eneste duft jeg bruger, – når jeg bruger duft “Ginger” – Jeg kunne drikke den!!!!!

14.12 004

 

Man er vel ikke i tvivl om hvad der er mest af i Gittemors toiletskab, vel?

 

NU KAN DU VINDE FOR HELE 3500 kr. ORIGINS PRODUKTER!

 

Klik ind her på linket og besvar spørgsmålet…….måske er du den heldige! – Jeg har deltaget…..med mit forbrug ville det falde på et tørt sted, haha

 

300x250-Origins

 

Held og lykke

Knus Gittemor

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top