Når Sebastian hygger med mormor

Det er altid skønt at have børnene og passe dem. Men jeg nyder faktisk mest at have dem hver for sig, så bliver der lidt mere kvalitetstid for dem hver især – og når jeg passer er det oftest ungerne der ubetinget styrer slagets gang. Således skulle jeg være et par timer hos Sebastian sidste weekend – og det var skam ikke småting vi lige fik klaret på de par timer :)

 

Der skal altid tegnes…….i har vist hørt om det før. Mormor tegner og Sebastian dikterer hver en streg jeg skal lave – incl. HVAD jeg skal tegne. Denne gang var det så et Biblioket…….tak for det!!!!

weekend 006

…og alle bøgerne skal have hver sin farve mormor!!!!  Naturligvis min dreng!

Så blev det snevejr – det fedeste tøsne og gården vrimlede med unger…incl. os

weekend 010

En kold med sjov omgang……så det krævede altså lidt varmt hygge da vi kom indenfor igen :) Sara havde bagt kanelsnegle til os, uhmmm!

weekend 003

 

…og så lige lidt underholdning. Jow, – Sebastian på 5 år har naturligvis et rigtigt trommesæt og går til undervisning. Et sæt fra BR som jeg gav ham forrige år i julegave…..ikke godt nok mormor. Så nu fylder dette sæt hele hans værelse……og jeg skal hilse og fortælle, at man kan høre det!!!

 

weekend 007

 

…og så var de timer væk. Skønne unge. Synes altså bare lige de vokser lidt for hurtigt – og til sommer skal også Bassen i skole :( Det er bare med at nyde alle de små stunder man kan med dem, – så længe de gider :)

Kan i have en dejlig uge 6 derude

 

Knus Gittemor

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top