Når provinstøserne rammer København!

Weeeyyy – endelig lykkedes det! En tøsetur med min dejlige datter, ind til København, hvor vi faktisk meget sjældent kommer.

Vi har længe glædet os til en dag sammen, bare os, hvor vi kunne spise brunch, shoppe, ose og checke København ud! Afsted det gik i et dejligt solskinsvejr, med futtoget til Nørreport. Vi slentrede ned af Købmagergade og gloede på vinduer og nød vores eget tempo. Sultne gik vi mod Cafe Europa, som bare har lækker brunch

 

Sund og lækker brunch på Europa

 

og så denne lækre kvædete/lime limonade, UHM !!

 
Så fjumsede vi rundt på gader – og alle stræder og ind og ud af butikker. Der var faktisk slet ikke noget vi gad at købe. Det undrede os egentlig lidt, men vi morede os mere over at opdage en masse underlige detaljer i København – frem for at shoppe igennem. Når man ikke kommer til “staden” så ofte, sker det faktisk mange små ting – også med nye butikker og byggerier. Ikke alt lige heldigt i vores smag så vi gik faktisk og grinede gevaldigt meget af os selv. Vi følte os faktisk som et par provins-duller der var kommet ind med 4-toget! Men skide være med det – vi var provins-duller med stil!!
 

Ny var denne "slik-helvedes" butik…..

 
Aldrig har jeg set så meget plastik-slik og E-numre placeret på et og samme sted. Men det var faktisk også ganske underholdende. Vi fandt rigtig meget retro-slik, både fra min egen og fra Saras barndom, – så vi blev jo nød til at provianterer, således de små børnebørn kunne få fortalt og ikke mindst smagt, en historie fra “gamle dage”!
 
 

E-numre og farvestoffer i lange baner

 

og spande med Candy Floss – pyh!

 
Men ellers var der bare en masse andre sjove små synsindtryk på vores vej gennem København!
 

Fin gammel kontakt, ikk?

 

Den ville jeg gerne eje – mest pga. farven

 
 

Sjov kontrast mellem gl. bygning og farverig butik!

 

Gittemor får kaffetår på Cafe

 

….det gør Saramusen også

 

Sara spiser alle småkagerne

 
Jeg var ikke vild med småkagerne, så dem tog Sara sig af – alle sammen! – Hun mente det var til hendes fordel jeg ikke kunne lide mine kager, men blev vist enig med sig selv om, at det endte med at blive til hendes “bagdel” – haha :) – Den grinede vi længe af – os fra provinsen!
 
 

Så hyggelig en blomsterbutik i Nørregade!

 

Nørreport Station – forsvundet i et byggehelvede!!

 

Godt at København har god skiltning…..:)

 
Tak for en rigtig dejlig dag Sara – Tænk at vi kom hjem uden at snolde !!! – Det er vist aldrig sket før, men vi fik da en masse gode grin af det stressede liv i København. Jeg blev enig med mig selv om – at jeg vist ikke længere egner mig til at bo i midt Kbh. – men jeg kan sandelig godt se charmen ved byen!!!!

2 Responses

  1. Sara siger:

    Selv tak søde mor!

  2. Connie siger:

    Ejjjjj hvor ser det råhyggeligt ud…. Næste gang vil jeg med ;-)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top