Når pokker tager ved en på en lørdag aften

Det er oftest på de mest vanvittige tidspunkter, at jeg får de mest vanvittige ideer. Sådan en lørdag aften hvor knægten igen er taget til fest, hvor man burde sidde og hygge sig med et glas vin og måske en god film…..nu man ikke har en at holde i hånden :( . Men der var ikke en skid i tv der var værd at kigge på…..og nu har den dumme kommode faktisk irriteret mig i over 10 år. Gang i musikken, en ordentlig balje vin i glasset og frem med alt grejet.

trist kommode i efterhånden gult træ grundet en masse lak

trist kommode i efterhånden gult træ grundet en masse lak

Sandpapir i lange baner gjorde det af med den værste lak alt imens støvsugeren kørte på højtryk. Orkede  ikke (kunne ikke) slæbe den udenfor til en tur med slibemaskinen. Dernæst en ordentig omgang med grundrens og efterfølgende afvask i 2 gange rent vand. Alene der fik den en bedre farve :)

Flügger havde overbevist mig om, at den ville blive pæn (trods lakrester) hvis jeg grundede kommoden med hæftegrunder – havde aldrig hørt om det og tænkte – fed fidus for at få mig til at slippe 250 kr. for en ukendt dåse fis, der nok ikke kunne mere end almindelig grundmaling! – Man er vel forudindtaget!!!

MEN NEJ……Jeg har da aldrig oplevet magen til vidunder middel!!!

Hæftegrunder er min nye ven!!

Hæftegrunder er min nye ven!!

 

De skrev 2 gange med grunder....men jeg er doven og utålmodig

De skrev 2 gange med grunder….men jeg er doven og utålmodig

Jeg gav den trods foreskrifterne KUN en gang grunder. Det er lidt trægt at male med – lidt som at male med lim….men hold fest det tørre hurtigt…..og det var lige hvad jeg kunne bruge, når jeg nu KUN havde sat en lørdag aften/nat af til projektet. En time efter – og endnu et glas vin – så malede jeg første gang med den grå jeg havde valgt i glans 50. Den fik dog 2 gange med den grå maling!

VILD OPLEVELSE

At male ovenpå hæftegrundet materiale er den fedeste maler oplevelse jeg nogensinde har haft…..penslen dansede afsted, det dækkede fantastisk og var så let at få jævnt…..jeg maler aldrig noget mere uden at have givet det der grund halløj!!!!

Anden omgang maling kom på kl. 00:30 – og i morges kl. 10:00 blev kommoden monteret med sine skuffer (dog ikke lukket helt i) og ting kom på kommoden med små filt dimser under.

Jeg er så glad for resultatet

Jeg er så glad for resultatet

Nu overtager den ikke længere stuen – og jeg er lykkelig for resultatet, – men hvorfor er det lige, at man lader en kommode irriterer en i over 10 år før man gør noget ved det???

Tiltaler farven dig – så er det denne kode:

kommode 019

Så skal jeg lige finde ud af næste projekt…..der er skam nok at tage fat på :)

God søndag

Gittemor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top