Når nogen “stjæler” ens drøm!!!!!

…og så er det altså ikke ment så hårdt, men jeg vil ikke undslå mig en snert af jalouxi, et lille øv…..og så derefter en hel masse ønsker om at “en anden en” får chancen.

DEN RØDE TRÅD

Henne om hjørnet…ligger der den mest bedårende lille butik, som for nogle år siden var Strandvejens fedeste blomsterbutik. Siden blev den solgt til en dame der solgte glaskunst og en masse underlige dingenoter. Tror, at hun i de” fede” tider kom til at betale en voldsom afståelse for biksen…..og efterfølgende prøvede hun i 2 år at komme af med den til samme pris – men der var krisen sat ind. Jeg incl. forhandlede med hende. JEG HAVDE EN KÆMPE DRØM…alle jeg kendte var indvolveret i projektet, – altså undtagen min bank – de synes det var den mest hjernedøde ide!!!! Den butik skulle være min, min alderdom, min udlevelse af alverdens sysler og fede ting……men madammen var ikke til at hugge og stikke i med prisen. Endelig opgav jeg ideen, men aldrig drømmen.

Så er det altså, at en pige der tilsyneladende var mere kvik til forhandlinger end jeg (eller også har hun bare en langt bedre tålmodighed) – nu har fået butikken….og skal til at udleve sin drøm. “Den røde tråd”, Strandvejen 136 b, 2900 Hellerup. En rigtig sød og spændende butik

Her udstilles og sælges bl.a. malerier af Tina Hee

Britt Holse, – en skøn pige – hamrende kreativ og har åbnet dørene for en koncept der byder på garn, strikke/hæklekurser, børnetøj fra USA, smykker, perler, knapper, kurve, lysestager, dippeputter og dingenoter. Her kan man altid få en ide til noget kreativt – eller købe det hvis man så ikke lige selv er så kreativ.

 Her finder du bl.a. enormt lækre garner

Britt laver selv mange af sine ting. Blandt andet er jeg ret vild med hendes “Samer-armbånd” – og nej, det må man så ikke kalde dem får jeg at vide. Det er der åbentbart en eller anden designer der har taget patent på – navnet altså!!! – Det er det mest idiotiske jeg længe har hørt. Samerne har lavet disse armbånd i århundrede – de er Samere – derfor Samerarmbånd……..!!! Hvordan fa….. kan man få patent på en kultur-udøvelse??? – Nå anyway – jeg kalder dem Samerarmbånd (og det står for min egen regning alene). Du kan bestille dem i de farver, mønstre, størrelser etc. du har lyst til – og de er SÅ fede!

 “Samer-armbånd” – bestil efter ønske!

Jeg fik en rigtig god sludder med Britt, da jeg besøgte hendes nyåbnede butik. Lagde bestemt ikke skjul på at hun “sad lige midt i min butik” – men det glæder mig enormt, at det lige netop er hende der fik butikken. Hun er en brav kvinde der nok skal drive det frem til noget godt. SÅ – er du kreativ – eller vil lære at blive det, – skal købe garn, have en god ide – eller finde en gaveide – så und dig selv at besøge “Den røde tråd”. Vi skal støtte de små butikker der tør starte op. Vi er ved at drukne i net-handel, centre, supermarkeder og kina-fabrikeret lort…….vi SKAL have det nære handelsmiljø……ellers bliver hele verden HELT forkert!!!

En disk lige i min ånd – med strikketøj, telefon, opskrifter, slikkepinde - og hvad man nu lige har gang i!

 

Kig ind til Britt – måske hun allerede sidder på trappen og strikker….hvis vejret er til det :)

 

Indlægget er IKKE sponseret – alene i egen og jalouxiens interesse :)

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top