NÅ, – så blev man SÅ gammel!!!

Jeg er faktisk en anelse fornærmet. Fandt ud af forleden, da jeg var på arbejdermuseet med mit barnebarn, at min barndom faktisk allerede er sat på museum, – det er da frækt!!! Jeg er da kun en vårhare på 52 år.

 

16.2 selina 030

Præcis denne nederdel (ja altså, en nøjagtig magen til) havde jeg i 1965 . Det var min yndlings nederdel - og nu hænger den på arbejdermuseet som en museumsgenstand.!

Men ikke nok med det. Det meste af min barndom har vi haft en transisterradio i vores køkken. Da vi senere fik sommerhus, kom den med derop. Sommerhuset blev solgt for ca. 5 år siden og vi fik vist ikke transtoren med os. – Dæleme, om ikke også den – præcis magen til og i samme farve var på museet.

 

16.2 selina 029

Det er den fine orange sag i midten af billedet:) – Tænk sig, at den nok har kostet mine forældre 425,- kr i deres ungdom. Min nederdel kunne jeg se prissat til 11,75 – jo, der er skam også sket lidt med priserne på under 50 år. – Men museeum……..der synes jeg altså ikke at jeg hører hjemme, – endnu!! :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

One Response

  1. Marlene Høj siger:

    Min store dreng på 11 år kan måske kun lige huske VHS-båndene og kasettebånd – Og jeg er kun 33 år gammel. Det er tiderne; vi må vænne os til det!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top