Mors “lille” fedtøre bliver 18 år

Jeg er faktisk lidt rørstrømsk i disse timer….min lille dreng bliver 18 år og jeg begriber ganske enkelt ikke hvor tiden er blevet af.

Det var jo lige for et øjeblik siden han startede i skolen

Det var jo lige for et øjeblik siden han startede i skolen

Nu er han en skøn, selvstændig, kærlig og vellidt dreng/mand med store fødder og fuldskæg.

 

Louie dagen før de 18 år

Louie dagen før de 18 år

Louie har valgt at fejrer sin fødselsdag med en god herremiddag, med 8 af de drenge han har fulgtes med stort set siden 0 klasse. Jeg har disket op her til aften med alle Louies livretter og de har hældt godt indenbords, både af det faste og det flydende :) – Ej hvor har de hygget sig. Der blev holdt taler, grinet og pralet og alle skulle de afsted kl. 22:00 – afsted mod København. der er bestilt bord på et diskotek – og endelig i aften skulle Louies pas være gangbart i indgangen :) – Her skal han fejres af kammeraterne kl. 00:16 – Der blev Louiedrengen nemlig født <3.

 

Drengene i hopla ved velkomstdrinken

Drengene i hopla ved velkomstdrinken

Familie og venner må afvente at fejre ham i de kommende weekender – så mon ikke han ender med, samlet set at blive fejret godt og grundigt.

 

MIN LILLE DRENG

Det var ikke helt så svært da min datter Sara blev 18 – og senere flyttede hjemmefra, men der havde jeg jo også Louie at tage mig af. Jeg må da erkende at jeg begynder at spekulerer på, hvor svært det bliver den dag, at Louie beslutter også at ville flytte hjemmefra (forhåbentlig varer det længe) – ….for så er der jo ikke nogle unger tilbage i reden. Hvad så??? Skal jeg så begynde at gå til Bingo, på værtshus, jage mandfolk eller noget helt andet. Lidt skræmmende for en kvinde der er et vanedyr.

Men det skal ikke ligge Louie til last. Man håber jo som forældre at de er flyvefærdige den dag de breder vingerne ud. Lige nu skal jeg i første omgang vænne mig til, at jeg nok ikke længere helt kan bestemme så meget som jeg plejer….så får jeg nok pas eller sygesikringskortet lige i næsen :)

Fandt i skuffen forleden, den lille gemmekasse….Louie første støvler, badebukser og de små slips…..Nåhrrrr hvor er det længe siden altså.

oktober 2014 010

Jeg elsker min Louiedreng – ham jeg ynder at kalde mit “lille fedtøre” – og han har faktisk haft mange kælenavne gennem tiden:

Louie lut, Louie lurendrejer, Louie legoklods, Louie langsom, Luubi, – alt med “L”  er blevet brugt i flæng. Tænk hvad den dreng har fundet sig i :)

Hjertelig tillykke med de 18 år min dreng. Tak for, at du er så vidunderlig kærlig, sød og elskelig. Tak fordi du er min dreng – og alle bedste ønsker sender jeg med dig. Håber du får et helt vidunderligt voksenliv og du finder den rette vej for dig. Håber du må leve dit liv i en nogenlunde fredelig verden og være ubekymret og glad.

HIP HIP HURRA – TILLYKKE

Kærligst din Gittemor

Med risiko for ballade, tillader jeg mig at lægge dette foto op - et af de fotos jeg elsker af min søn.

Med risiko for ballade, tillader jeg mig at lægge dette foto op – et af de fotos jeg elsker af min søn.

 

 

4 Responses

 1. Sara siger:

  Nååååårhhh jeg fælder da også en lille tåre – han er jo også lidt min lille store dreng. Vildt han nu er voksen …. Tillykke med ham mor. Kh

  • gittemor siger:

   I lige måde min skat….ja Louie har jo altid haft “2 mødre” :) Så må vi håbe vi har forberedt hans “vinger” godt nok til det voksne liv

 2. Bibi siger:

  Han må nødvendigvis være en skøn ung mand, for han har jo en ret så skøn mor :-)
  Tillykke med ham!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top