Mors dag….mors finurligheder

Det der Mors Dag….hmm, bevares det er da meget hyggeligt. Dog synes jeg bare efterhånden det er et reklamestund for chokoladeforretninger, blomsterhandlere, og andre der kan forsikre os om, at vi skal give vores mor en særlig opmærksomhed.

mors

 

OG…jeg giver gerne min mor en masse opmærksomhed. Jeg gør det bare helst året rundt og når det passer mig og ikke chokoladeindustrien. Således har hun ikke i dag fået blomster af mig, men forsikret hende om, at hendes yndlings plante bliver indkøbt til haven når vi rammer plantekassen næste gang. Hun havde såmænd nok fået den alligevel….selv om det ikke var mors dag.

Andre måder at hylde mor på

Det kan man jo så gøre når man har en blog! – Og da jeg jo tilfældigvis lige har sådan en, vil jeg da benytte lejligheden til at hylde mor ad denne vej. Ikke fordi det er mors dag, – men fordi hun har så mange skønne, sjove og indgroede vaner, som lige netop udgør MIN mor. Dette skal ikke opfattes som at jeg gør grin med hende – tvært imod. Jeg elsker alle hendes sære og sjove finurligheder – og hvad værre er……de begynder at indfinde sig i mit eget liv lige så stille….man er vel sin mors datter.

Min mor vasker sine tøjklemmer jævnligt......hvor mange af jer gør det?

Min mor vasker sine tøjklemmer jævnligt……hvor mange af jer gør det?

 

Når mor bager dejlige vafler...lægges der avis under vaffeljernet....man skal jo ikke ridse bordpladen!

Når mor bager dejlige vafler…lægges der avis under vaffeljernet….man skal jo ikke ridse bordpladen!

Når man ordner druer, vaskes de og lægges i beholder...på et nøje tilklippet stykke køkkenrulle

Når man ordner druer, vaskes de og lægges i beholder…på et nøje tilklippet stykke køkkenrulle

 

opskrifter er nøje nedskrevet på kartotekskort..opskrift på forsiden...fremgangsmåde på bagsiden!

opskrifter er nøje nedskrevet på kartotekskort..opskrift på forsiden…fremgangsmåde på bagsiden!

 

Åh jeg kunne blive ved….elsker hver en krølle, ide og vane. Værst er det, når mine egne unger efterhånden pludseligt bryder sammen i grin….så ved jeg, at jeg med mimik eller adfærd ligner min mor op ad dage…..æblet falder jo som bekendt ikke langt fra stammen.

Dog er der en ting der aldrig vil forekomme i mit badeværelse……

 

Dine hudfarvede "ål" lille mor, dem kommer du til at beholde for dig selv :)

Dine hudfarvede “ål” lille mor, dem kommer du til at beholde for dig selv :)

Jeg håber der er rigtig mange mødre der har nydt godt af dagens opmærksomhed fra Mors Dag….personligt nyder jeg bare at være mor til 2 dejlige unger…..og hvilke unger :)

 

mor

 

Knus GitteMOR

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top