Milk_Shake, intet mindre end fantastisk!

HURRA, – lykkelig var jeg, da jeg igen stødte på de fede Milk_Shake produkter.  Jeg har brugt dem for nogen tid siden og også tidligere forherliget produkterne her på bloggen..og det bliver jeg nød til at gøre igen.

012

Jeg arbejdede for nogle år siden selv i hårbranchen (dengang hos Davines) – og kan huske, at jeg allerede dengang sagde, at Milk_Shake var et mærke vi skulle “passe på” – jeg spåede det en fremragende fremtid – tror sgu da jeg fik ret der:)

PRODUKTER DER HOLDER HVAD DE LOVER

Lige der i Lyngby, fik jeg øje på produkterne hos en frisør og sprang ind, – “Volume- Har i deres volume produkter?” – det havde de. Gensyns glæden var stor mellem flaskerne og Gittemor. Haps, –  Shampoo, Conditioner og Volume Solution til styling. Nu skal jeg ENDELIG igen have holdbart volume i mine sparsomme hårtotter.

 

Uhm - de sikre kort er på hånden igen

Uhm – de sikre kort er på hånden igen

 

Ej hvor er jeg altså blevet tynd i “toppen” – familiegenerne slår desværre igennem hos mig, ud over altid at have haft meget fint hår, er der nu længere og længe imellem stråene øverst på hovedet. Jeg er sikker på, at jeg ender med en paryk før jeg bliver 70 – og hellere det end en munke frisure. Man kan få så ufattelig mange produkter til volume og hårtabs problemer. Jeg synes bare det er så anstrengende at skulle bruge 3 til 4 styling produkter ud over shampoo og balsam -og så slutte med lak…..hvorefter en regndråbe eller en nats søvn får det til at klaske helt sammen igen. Det gør det altså bare ikke med Milk_Shake produkterne, – hvorfor jeg er lykkelig igen, – nu med bon hår (i den grad man nu kan få med kort hår og hårtab, naturligvis.

 

Se - nu ikke gennemsigtig i hårbunden - og så er der også kommet glans tilbage.

Se – nu ikke gennemsigtig i hårbunden – og så er der også kommet glans tilbage.

Milk_Shake har naturligvis også produkter til andre problemer end volume – de dækker hele paletten. Specielt ved jeg fra min datter, at hun var helt pjanket med deres solserie. Hendes kraftige manke blev nærmest medgørlig – og det er ikke normalt let med hendes hår.

 

HVAD ER DET  DER MILK_SHAKE FOR NOGET

Jamen, – et fantastisk brand, det har nok ikke været så synligt i ugebladene, men det er godt på vej – den sikre vej. Det kan jeg godt lide. Et produkt der får lov til at vokse sig stor og stærk ad den sikre vej. – I stedet for bulder og brag og farvel og tak…..dem har vi mødt nogle stykker af.

Selvfølgelig er produkterne uden parabener, sulfater og alle de andre  grimme ting. Det er hovedsageligt lavet af mælke- og yoghurtproteiner, plante og frugt ekstrakter. Jeg elsker deres blide duft og stilrene emballager (de står godt i baderummet uden at vælte, – ja det synes jeg er vigtigt også). De respekterer naturen og alle emballager er genanvendelig. – Priserne er til at have med at gøre – jeg gav 149,- for shampoo, 159 for balsam og 169 for den styling spray, Volume Solution.  En yderligere bonus er, at det er produkter der er ekstremt drøje i brug.

Jaaaaaa….det var mange superlativer, blot på nogle hårprodukter…..men de er ærligt givet og Gittemor er HAPPY!!!!!

Produkterne forhandles ved frisører landet over. Jeg har fundet dem på Facebook “Milk_Shake Danmark” -og jeg ved de er på Instagram også.

Via de sider kan du med garanti få oplyst en frisør/forhandler nær dig hvor du kan købe produkterne.

Jeg siger bare………prøv det.

 

007

 

PS – indlæg er ej sponseret, men skrevet af ren entusiasme!

 

Kærligst Gittemor

7 Responses

 1. Chris siger:

  Jeg er helt enig Gitte! Et sikkert valg, som rent faktisk også dufter virkelig fantastisk – uanset hvilket af produkterne man kaster sin kærlighed på :o )

 2. Ida Marie Hansen siger:

  Du skrev om det sidste år og jeg købte faktisk selv volume serien på
  Din anbefaling. Jeg er også rigtig glad for produkterne

 3. Helle Andersen siger:

  Kan man ikke købe produkterne på nettet? Synes aldrig jeg har set det hos min frisør?

  • gittemor siger:

   Uhh Helle, det ved jeg ikke – det kan man nok. Jeg køber dem helst hos frisøren….de skal jo også leve :) – Men på Milk_Shake Danmarks hjemmeside kan du få oplyst om den forhandler der bor tættest på dig.
   KH Gittemor

 4. Hanne siger:

  Det skal da vist prøves :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top