Man når jo lidt hver dag :)

Der er jo ingen grund til at stresse, vel?? – Men jeg har altså gabt over vel rigeligt i den sidste tid. Lykkeligt er det så nu, at erfarer, at jeg er ved at komme efter det. Jeg begynder at sætte nogle flueben ud for nogle af de ting jeg bare skulle have færdigt, – altså på den der kreative front. – Sådan noget som rengøring, tøjvask, stor indkøb, almen oprydning etc. – det er jeg altså ikke lige nået til.

Jeg skulle lige lave en størrer portion julestads til en butik:

Blandt andet mine obligatoriske balarinaer

 

Og i år har de fået en partner :)

Så var der lige nogle topengle, en hulens masse julekort, engle og ophæng.

Men jeg nåede da også i samarbejde med min datter, at lave årets julekalender til mine skønne gamle forældre. Den hygger  de sig så meget med hver år:

Skulle også lige undervejs i biffen med en god veninde – og passe nogle børnebørn……. så nu hvor jeg sidder og gør status, ja så har man jo alligevel fået nået en del, – samtidig med fuldtidsjob etc.

Forleden var vi til middag (hele den lille familie) – og her blev vi underholdt at en yderst lovende kunstner…..meget længe….meget højt :)

 

Sebastian – mormors lille fedtøre. Han har skam X-factor

God fredag derude

Knus Gittemor

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top