Lørdagen gik lidt i “fisk”!!

Efter at have indtaget min ferietid, står det jo så ganske frit for hvad man kan bruge sin dag på. Jeg drog til Lyngby for lige at foretage et par småting – og da nu min datter bor i nærområdet, – ja så var det jo passende at dumpe forbi til en god kop kaffe.

Ganske som jeg plejer, trådte jeg ind af døren til en lidt uventet nyhed – “VI SKAL HAVE FISK” !!

Nu er jeg fantastisk god til, på et splitsekund at lægge ansigtet i den der, let anklagende, bedrevidende, “arghh det mener i ikke” – maske og selvfølgelig sige ” Hvad skal nu det til for. Det sviner, det lugter, de dør af næsten ingenting, katten æder dem, akvariet springer læk, hvem skal passe dem når i skal rejse “….og en helt masse andet pis! – Og hvad skulle det da egentlig gøre, at de vil have fisk – de skal jo ikke bo hos mig!.

Ind af døren, “arver” de så et mini akvarie med 8 fisk – en halvdød plante, pumpe og alt det andet skrammel der hører med. Så var det jo alligevel……at der kom en spirer frem i Gittemor, som jo selv havde akvarie da hun var teenager…….og så var jeg i gang.

 

Så gik der "dyrehandler" i Gittemor

 
Glassene blev renset, alger fjernet fra skaller etc. og rent vand med diverse medfølgende kemikalier. Pumpe installeret og flyvske dimeser hevet op af vandet. Fiskene var lidt små forvirrede…..men det er man vel hvis der står en kæmpe dame nede i ens bolig og gør hovedrent.
 

Man ved ikke liiige hvad man får fat i!

 
Nå, anyway – familien blev udviddet med 8 stk. udefinerbarer tingester der svømmer rundt og ser vældig tilpasse ud. Spændende hvad missekatten Ginnnie siger til dem, når den vågner fra sin eftermiddagsdvale??
 
Kan man ikke godt kalde sig en slags Gudmor nu…..jeg har ligesom døbt dem agtigt,  med hænderne nede i deres vand i længere tid – og Sebastian gav dem navne???
 
 

Det nye familiebur!!!

 
Ja, jeg mangler ord…….men det er vel meget hyggeligt, hvis man er til den slags!
 
 

3 Responses

 1. Sara siger:

  Ja, jeg kan da i hvert fald sige, at du med garanti hyggede dig midt i projektet :-) du er så sjov mor!

 2. Rikke Bisgård Sørensen siger:

  Fisk er DEJLIGE:D Man relaxer totalt, når man sidder og lurer derind på dem:) Iøvrigt mange tak for den lækre serum, som jeg vandt!

  Mvh Rikke

  • gittemor siger:

   Hej Rikke – Ha ha – ja håber den lille familie får glæde af dem – jeg skal i alt fald ikke have nogle her. Glæder mig du blev glad for din Plantscribtion – jeg selv er stadig TOTALT glad for min – og det er virkeligt synligt den virker efter en tids brug. Hyggeligt du stadig kiggger forbi her :)
   Bedste hilsner
   Gittemor

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top