Loppemarkedet blev en succes

Så blev det overstået – godt træt i kroppen, varm og glad, kan vi nu se tilbage på et loppemarked der gik over alt forventning. Kælderen er der pludselig blevet god plads i og jeg er kommet af med en hulens masse  ting som har fået et nyt hjem.

Uhhh, blev helt nervøs

Sådan så himlen ud over Annasvej lørdag morgen og det regnede…..checkede vejrudsigten igen og igen, der var altså noget der ikke stemte. Vi trodsede udsigterne og troede på DMI – og satte op til loppemarked. Og selvfølgelig kom solen og varmen…..mere end rigeligt varme faktisk. Hold da op et godt vejr vi fik. Det væltede rundt med mennesker og der blev solgt rigtig godt. Familien var samlet blandt naboer og venner :)

Louie solgte det meste af sin garderobe!

 

Sara og ungerne kom også og solgte legetøj

 

Lille far skulle også forbi og handle…og have sin kaffe

 

Gittemor måtte selv være stativ for sine uroer – i mangel af bedre

Alt i alt en rigtig god dag……søndag kalder pligt arbejdet i kolonihave foreningen – puhhhh frygter allerede hvor varmt den omgang bliver. God søndag til alle derude..

 

 

 

One Response

 1. Vivi Nielsen siger:

  Hej Gitte
  Jeg kender det godt !! Men det er svært at rydde op og smide ud, jeg prøver mange gange. Det er ikke fordi at jeg er en af de der ekstrem samler men jeg kan bruge mange ting. Det der med loppemarked er ikke lige mig, jeg kan ikke få mig selv til at sælge ud af mine ting, måske er jeg en smule stoppet!!
  Men det er altid rart at få plads til et pusterum eller noget nyt.
  Ville gerne være kommet forbi, billederne ser hyggelige ud, turen er bare lidt lang!!
  Vivi

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top