Lidt forår trods det kun er februar

Fredag startede MEGET tidligt med min kære penneveninde Sonja. Vi mødtes allerede kl. 7 – for dagen skulle starte på Grøntorvet.

Nå ja, – nogen synes man skal til Costa del Sol, Tyrkiet eller andet for at få en oplevelse, men vi tøser man nøjes med de små og nære oplevelser og få en fest ud af det. Der skal såmænd ikke meget mere end en tur til Valby for at få en WIN WIN oplevelse.

 

16.2 006

 

Bare duften i den første hal, af kirsebærtræer og andre forårsblomster, gav den der følelse af……nu kan vi snart komme i jorden. Utroligt så friske de søde mennesker på Grøntorvet er så tidligt om morgenen….og de havde endda været i gang i flere timer.

 

16.2 007

Hvad pokker skal man tage til syden for….når alle citrus træerne står lige her i Valby?

16.2 009

 

Her er min smukke veninde Sonja – altid kæk med en hat i egen kreation…et festfyrværkeri der er rigtig godt for mig. Vi griner så meget og har en fest, lige meget hvor vi befinder os. Efter Grøntorvet tog vi kaffen hjemme hos Sonja og vupti…så var kl. 16:30 – ja det er jo hvad der sker når man er i godt selskab, haha. Så var det hjem med dagens indkøb – pudse vinduer og fylde vaserne med forårs blomster fra Torvet….sikken en skøn dag – ren opladning for sjælen.

16.2 015

Syrenerne spreder en duft, som var det en forårs dag i maj

16.2 010

 

En favnfuld af disse roser skaber farver og glæde

16.2 019

 

 En krukke med vibeæg vidner om en nedtonet påske….er jo ikke sådan til gul påske hos mig :)

 

Kunne nu ikke dy mig for at lave et snapshot i Sonjas have…..haha – hun er dimselysten lige som jeg selv, men her har hun godt nok overgået mig i bling bling. På en stabel af gamle frugtkasse……hvad skuer mig øje……selvfølgelig er der lige en sølv blonde. Sonja altså…..nu går du for vidt!!!

16.2 012

Nu er det søndag aften….alle de nye blomster strutter, som da de blev købt fredag morgen på Torvet! – Jeg ELSKER blomster!!!!!

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top