Længe ventet “update” på dating-situationen!!

Skænk lige en kop kaffe, det her bliver halvlangt!!

DA ENDEN PÅ DATING MÅSKE BLEV EN BEGYNDELSE

Ja, jo, – Det der dating – det spillede ikke rigtig. Måske det ikke var tiden, måske jeg ikke gik til det, helt så helhjertet som jeg troede. Dog skal det siges, at jeg i den grad har fået mig nogle gode grin og temmelig morsomme debatter med venner og familie, der godt ved hvordan jeg er skruet sammen. Det er lidt som om, at dem der står mig nærmest ikke lige tror på at dating-sider er der jeg finder min tilkommende :)

Forleden til et selskab, underholdt jeg lystigt om min vej gennem dating-systemet. Der blev grinet højlydt – for jeg kan ved gud komme med mange grumme oplevelser på dem der har kontaktet mig. Så begyndte min elskede (nok ældste veninde) at gennemgå mine mande bekendskabet sådan fra en ende af. Ja, det skal da ikke være nogen hemmelighed, at jeg i mine yngre dage tog lidt for mig af retterne – så opremsningen var lang. Da vi nåede et godt stykke igennem, gik det nok op for selskabet – altså sådan før det egentlig gik op for mig – at jeg vist ikke har haft de mest heldige bekendskaber – og ej heller de mest langvarige af slagsen. Så gad jeg ikke rigtig følge samtalen til ende…….hold nu lige op……jeg må da være helt umulig at holde ud i længere tid,-……eller også er jeg virkelig faldet for nogle forkerte typer :(

Måske ikke så underligt man har været alene så længe!

Pigerne blev herefter enige om, at nu skulle jeg dæleme snart luftes på et disko dasko i de bedre kredse – det måtte være bedre end det det dating! Ja, så nu vener jeg på invitationen !?

MEN SÅ SKETE NOGET UVENTET!

Jeg gik ind for at lukke mine dating sider ned her forleden aften. Så var der post igen, – og den skulle lige checkes, – man er vel nysgerrig.

Den første var en mand på 65 år der synes jeg lignede en engel. Han var i dialyse 3 dage om ugen og så altså ikke helt rask ud. Han mente han kunne matche alt hvad jeg ønskede. Come on – det er da sødt, og man skal ikke være perfid eller nedladende – men helt ærligt!!! Jeg skal da ikke være sygeplejerske eller indgå i et medlidenhedsforhold !

Det næste brev var fra en rimelig pæn fyr – der skrev 28 linjer på græsk. Han var nemlig græker og i øvrigt blevet enkemand for ganske nylig. Han havde såmænd kun et enkelt krav – at jeg skulle lære græsk på et splitsekund. Så kunne jeg til gengæld blive forkælet rigtig meget…..og han var ganske velhavende og generøs, skrev han. Fedt – delete!!!!!!!!!

……….så kom den tredie……. der pludselig omtalte min datter…….at han var usikker på om jeg ville have kontakt…….han vendte siden lidt til på billedet……men der var et eller andet. FOR SATEN DA……Det var min gode gamle kæreste fra for hvad,- 22 år siden tror jeg. Han var sjovt nok ikke en af de 800 som selskabet forleden fik remset op.

Man føler sig enormt boostet, når der dukker en op på ens profil som man kender – Det er lidt som at stå nøgen på Strandvejen, uafhentet! Øh jo, skrev jeg vist tilbage – hyggeligt, lad os da lige ringes ved og samle op siden sidst. Jeg skrev mit nummer – og BINGO – 3 minutter efter var han i røret…..det har han så også været siden HÆ!

Se piger, – normalt er jeg jo ikke særlig privat…..men jeg må lige (trods jeg har advaret folk omkring mig, om udstilling på bloggen) give ham en chance inden han ryger til storvask i dette forum.

Gittemor for 22 år siden ca.

Se hvor ung og tynd man var dengang. Ak ja – men han (altså ham den stadig unavngivne) synes jeg er blevet pænere med årene (iflg. mit datingbillede) – så må man jo tro på det – han har jo endnu ikke set resten af pakken anno 2012 :)

Jeg har da ikke den fjerneste ide om, hvorvidt der opstår sød musik igen – eller om man bare får en god ven tilbage i folden. Vi duede ikke sammen sidst, da vores børn ikke fungerede godt imellem os i forholdet. Nu er vi vel blevet voksne – det er ungerne i alt fald og vi er begge blevet bedsteforældre, en del kilo tungere og en helvedes masse erfaringer rigere. Der er i alt fald en eller anden spire i mig, der siger mig,  at det skal ses an, at jeg har en pokkers lyst til at se ham, spise en middag og se hvad det gør i mellemgulvet. Den største fordel er, at jeg føler mig tryg, han ved hvor skingrende vanvittig jeg er, at jeg fylder enormt meget og kalder en skov for en skovl.

Jeps – så der er vi lige nu…….middag aftalt medio næste uge…..og måske jeg opdaterer jer med resultatet!!!!

 

 

 

 

 

 

5 Responses

 1. Susan Aaen siger:

  Uhhhhh spændende, jeg krydser alt hvad der kan krydses for at det kunne blive til noget godt ;-) <3

 2. Pia Hansen siger:

  uhhhh det lyder spændene – glæder mig til at høre mere – det bliver spændene at se hvor det føre hen, meeeen efter så mange år kan der jo være sket en masse positivt, håber der kommer til at ligge amoriner i luften næste gang vi høre om din date <3<3<3 good luck

 3. Lene Haumann Jensen siger:

  Skøn opdatering :-)
  Passer så godt til en morgenkaffen en søndag morgen :-)

  Glæder mig på dine vegne. Måske skal det det være jer nu :-) Måske har du fået en rigtig god ven. Uanset hvad, er det en god afslutning på Dating historien :-)

  Held & lykke

 4. Benedikte Bjerregård Jensen siger:

  Sådan Gitte ….som du jo ved er der det gamle ordsprog som siger ” gammel kærlighed ruster aldrig”

  Jeg trak en del på smilebåndet da jeg så dit ” ungdoms billed “…. Sådan husker jeg dig :-)

  Held og lykke med middagen o.s.v.

  En lille status ville være hyggelig, men vi behøver ikke detaljer.. :-)

 5. Lene Haumann Jensen siger:

  Opdatering :-)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top