Lækker maske fra Origins

Snolde, snolde, snolde…..Ja der skal jo lidt til her i den bidende kulde, når huden mangler fugt og næring. Især mit ansigt og læber bliver præget af kulden og mangler lidt ekstra på denne årstid.

Jeg var på shoppe, tøse hygge dag med med min datter Sara….og vi har altså den samme lidenskab for Origins produkterne. Så turen omkring Magasins underetage, leder os naturligt hen til hylderne for at se om der skulle være noget nyt jeg ikke havde hørt om…..det var der, selvfølgelig!

 

Sara fandt hurtigt Origins hylderne i Magasin :)

Sara fandt hurtigt Origins hylderne i Magasin :)

Jeg sendte lige en kærlig tanke til mit skab hjemme i badeværelset……mon der kan proppes mere Origins halløj derind…..og måske jeg skulle bruge noget af det op, inden jeg kaster mig ud i mere??

 

Skabet derhjemme har jo nok at tage fat i....

Skabet derhjemme har jo nok at tage fat i….

FRISTET AT EN NY MASKE

Calm to Your Senses

 

Den står lige der i midten..og kalder på mig

Den står lige der i midten..og kalder på mig

….den lyder altså god. Stress-udbederende og fugtgivende på en og samme tid, – uhmm, og så dufter den som sædvanligt så dejligt. Ingredienserne er noget med Lyngekstrakt, mandarinolie, kamilleolie, Sct. Pauls urt og bukkeblad….ingredienser der alle hver især giver ro i huden, helbreder og lindre små tørre steder og vinterstresset  hud.

HAPS…..220 kr. for en stor tube….og Origins produkterne er i reglen meget drøje i brug.

Påføres i tyndt lag i et rent ansigt. Afvent et lille kvarters tid og masser overskud af masken ind i huden, anbefaler de……Jeg vasker den dog af igen efter en lille halv times tid, for det synes jeg man bør med masker (men det er bare sådan jeg er indrettet)!

Er du som jeg en Origins tosse…..så kan jeg klart anbefale dig at hoppe på denne maske. Jeg har brugt den en gang om ugen – og huden er rigtig dejlig blød og fugtet længe efter brug, men selvfølgelig skal du fortsat bruge dine nat og dagcremer.

 

januardag 011

 

God fornøjelse!

Gittemor

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top