Lader op til julehalløjet

Tænk – så gik der endnu et år, synes faktisk lige det har været jul – men sådan tænker jeg vist hver gang, når alle traditionerne skal til at hentes frem af kasserne igen.

Der første skridt blev taget i går, hvor jeg traditionen tro lavede kranse til vores hoveddør på ejendommen hvor jeg bor. Ved ikke lige hvordan det endte med at det blev mig der altid laver dem…..men nu er det faktisk blev noget jeg bare gør, og hyggeligt ser det jo ud.

 

8.12.annasvej 010

 

 

De er ved at være købt ind til søndag, som så også et 1. advent. Her skal jeg sammen med mine to skønne Heller (lidt bøvlet med 2 veninder der hedder det samme) skal bage vores traditionelle julekager. Hvert år bager vi vanillekranse, wienerhorn og i år også jødekager. Hver laver vi dejen til en af slagsene – og så bager vi sammen hele formiddagen – griner, drikker kaffe og er til sidst temmelig rødkindede og ret trætte af kager. Til sidst slutter vi at med en stor frokost og en kold bajer, inden vi drager hver til sit med vores kagedåser, fyldte med friske småkager :) – Så skal vi hjem og gemme kagerne. Vi har alle teenagere og de dykker gevaldigt i dåserne inden vi får set os om :)

 

IMG_3785

 

Måske du har lyst til at bage med i år…..så giver jeg dig lige familiens dejlige opskrift på vanillekranse.

 

 

tætklip vanillekrans

 

Den seneste uge har jeg været plaget af en modbydelig virus, der satte sig til lungebetændelse. Jeg har hostet lungerne ud og været på antibiotika, – men stadig er det ikke helt i orden. Det er irriterende at blive ramt af disse vira – sidste år blev jeg også ramt hårdt af en virus der tog det meste af 14 dage.

Lørdag skal jeg have besøg af den lille Magne og hans forældre. En lille frokost – og så må de klare sig selv, for jeg har til hensigt at sidde og dikke dikke det lille mirakelbarn i alt den tid de er her :) – Er helt tosset med den unge.

Fredag aften skal der passes børnebørn så deres forældre kan komme til julefrokost. Sebastian har allerede planlagt at der skal klippes og klistres  så hellere må vi det.

Så skal jeg i weekenden ind og se pennevenindens julestue i Ndr. Frihavnsgade 13 – Det glæder jeg mig rigtig meget til – kig forbi hvis du vil de rigtig smukt håndlavet julepynt.

 

Som i kan fornemme er der mange planer – håber kræfterne og helbredet kan holde til alle planerne. Opium hostesaft styrer!!!!!!

 

Jeg skal nok berette her på bloggen……de næste dage bliver der meget at fortælle.

 

Kærlig hilsen

Gittemor

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top