Kortklub med “de gamle”

Når vinteren er lang og man ser sine familiemedlemmer for lidt, – og man skal have lidt sjov og ballade, – ja så må man jo finde på noget der dækker alle behovene.

Februar 2015 062

 

KORTKLUB MED MOR OG MOSTER

I vores familie er vi ikke så højt begavede :) – Vi kan ikke spille bridge som de fine folk, – men til gengæld har vi aldrig stået i vejen for et rask slag 500. Faktisk er det sådan en tradition, at når jeg er sammen med mine mostre – især Isa fra Thisted – og tidligere min salige mormor, – ja så skulle vi spille 500 – gerne mange spil i træk – og gerne i flere timer. Der bliver talt godt omkring et spil kort og det er ret hyggeligt.

I vinter blev min moster Connie, min mor og jeg enige om, at der måtte laves en kortklub. En gang om ugen spiller vi på skift hos hinanden og der bliver lavet god gas omkring det. Min moster startede med at indkalde til turnering og sendte dagens agenda med menu til os.

 

Sådan blev vi mødt på trappen ved første kort møde

Sådan blev vi mødt på trappen ved første kort møde

Dejligt traktement, med kaffe, hjemmelavede boller, æblekage og en lille Campari/juice til sidste spil :)

 

Her er moster COnnie og mor Lillian klar til første turnering

Her er moster Connie og mor Lillian klar til første turnering

 

Mosters lækre kage. Indbagt æble med marengs låg

Mosters lækre kage. Indbagt æble med marengs låg

 

Ugen efter var det hos mor…..igen vel mødt på trappen – og et dejligt traktement – nu af anderledes hjemmegjorte boller og en anden form for æblekage…..naturligvis også en Campari/juice til sidste spil.

 

Februar 2015 060

 

Mor prøver at regne den ud......!

Mor prøver at regne den ud……!

SKULLE LIGE OVERGÅ DE GAMLE

Så kom turen til mig på 3 uge. Hvad skulle jeg nu stille op for at imponerer dem bare en anelse. Var ved at køre lidt fast i boller og æblekage og jeg hader at bage…..så det skulle være imponerende…..let…og ikke for besværligt.

nye 002

De skulle have et godt gammeldags engelsk tebord, ja de skulle. Jeg lavede 2 forskellige kander med te, små sandwich med æggesalat og skinkesalat. Købte scones som de fik med Lemon Curd, lidt frisk frugt – og de fine tekopper. Det gav pote….de drak så meget te, at det lille hus blev flittigt besøgt.

 

nye 026

Jeg havde lige været til et arrangement på D’Angleterre og havde skoret en blok og en del kuglepenne derfra…så selvfølgelig kunne regnskabet gøres på fint papir – og de damer fik hver en kuglepen som lille gave. Ikke et øje var tørt. Selvfølgelig fik de en Campari/Juice til sidste spil.

 

nye 015

 

Jow, jow – kortklubben er en sjov ide….dejligt at se familien en gang om ugen….indtil vejret bliver for godt, så bliver de skiftet ud med kolonihaven…..men så kan de jo komme og spille der under fuglefløjt og lave havearbejde i pauserne :)

 

Kærlig hilsen kortklubben - Lillian, Gitte og Connie

Kærlig hilsen kortklubben – Lillian, Gitte og Connie

 

5 Responses

 1. Trille siger:

  Ti hi Gittemor… Du forstår da st få noget sjov ud af de fleste situationer, og vi elsker at må følge med. KH Trille

 2. Charlotte siger:

  Hej Gitte,

  Håber du ved hvor heldig du er……

  Knus fra Charlotte

  • gittemor siger:

   Det kan du tro Charlotte….og jeg sætter pris på det, derfor deler jeg også ideen her…så andre kan få samme glæde :)
   Knus

 3. Sofie Gerd Klint siger:

  Åh, kære Gitte. Det lyder så råhyggeligt. Jeg har taget ideen til mig, som supplement/fornyelse af ‘fællesspisning’ eller lign. som allerede fungerer. For det med kortspil minder mig om tidligere tiders familiekomsammen’er, SÅ herligt! Tak for ideen, fra Sofie Gerd

  • gittemor siger:

   Herligt Gerd, – det er jeg da glad for at høre…..Det er så hyggeligt…..ssåledes næste kortrunde her i morgen torsdag :)
   God fornøjelse
   Knus

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top