Kom til livsstilsmesse på Ledreborg i Pinsen

Så er det lige før, at portene åbner sig igen, til den årligt tilbagevendende livsstilsmesse på Ledreborg. Denne gang fra 22 til 25 maj – hver dag fra kl. 10:00 til 17:00.

Medio maj 106

Jeg vil i den forbindelse slå et ekstra slag for et særligt standområde – nemlig Perlen/M.E. Antik, hvor Eva og Michael i år virkeligt giver den gas. Ikke alene vil de stå med de velkendte smykker, perler, hårbånd, udstoppede fugle og dyr der er dresset op og skønne franske antikviteter…….her vil også være så mange andre herlige  ting.

Medio maj 103

Eva og Michael har en særlig sans for, at bygge den mest fantastiske stand op – hvor der også er skønne gamle vintage skjorter og flotte sommer tunikaer. Der er med garanti også skønne planter til haven og terrassen og interessante ting til at pynte haven med i form af krukker, spande og andre sjove ting.

 

Medio maj 105

Medio maj 107

NOGET NYT I ÅR ER VINTAGE CAFE

Eva og Michael har også udvidet med en super lækker Vintage Cafe i år – her kan du købe lækre sandwich, den uforglemmelige hjemmelavede makronkage med rabarber, hindbær og flødeskum, kaffe, te, øko sodavand, øl og hvidvin. Cafeen bliver det perfekte åndehul når du nærmer dig den naturlige sult eller tørst på din tur rundt på Ledreborg.

Medio maj 108

 

DU KAN FÅ 10% PÅ STANDEN

Ud over at du er SÅ heldig, at du i år kan møde Gittemor på Eva og Michaels stand…..og sørme også hendes meget omtalte veninde “Penne” – så kan du i de 4 dage få hele 10% på alt hvad du køber på standen – dog Cafeen undtaget. Men på smykker, skjorter, møbler og alle de andre herligheder.

Hvis du på standen siger du kommer via Gittemors blog….så er det kodeordet for din rabat :)

 

Her er "Penne" i aktion sidste år :)

Her er “Penne” i aktion sidste år :)

En sjov nyhed i år er nogle fantastiske tatoveringer. De vil pryde enhver sommerbrun arm, hånd, pande – eller hvor du nu har modet til at placerer dem – kun fantasien sætter grænser :)

Medio maj 104

TØRRE FACTS

Torsdag til søndag…..Ledreborg, gå ikke glip af en hyggelig familietur ud på landet og se noget smukt.

Ledreborg, Ledreborg allé 2D, 4320 Lejre

22 til 25 maj fra 10:00 til 17:00

Perlen M/E Antik finder du på standene: a 36, 37, 38

Cafeen ligger på stand: s 28-29

 

Husk rabatkode: “Gittemor blog”.……som jo altså kun gælder på de omtalte stande….tror ikke helt den går på resten at Ledreborg :) haha.

….og skulle du dukke op….så hils da også lige på mig dernede. Jeg deler personligt smaskkys ud ved samme lejlighed <3

 

På gensyn

Gittemor, Eva, Michael og Penne….og en helt masse andre skønne mennesker der hjælper til i standene.

 

 

 

One Response

  1. Trille siger:

    Hvor ser det bare lækkert og indbydende ud.
    Skal derned med veninde om lørdagen, så kommer jeg og hilser på. Kunne være sjovt at møde dig “life”…. Og få et smaskkys som du lover
    Kh Trille

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top