Klippe klistre til Magne 1 år

Trofaste læsere på bloggen ved, at jeg har en blødt hjerte når det handler om lille Magne. Faktisk bliver Magne 1 år i dag

TILLYKKE MAGNE med dit første år

TILLYKKE MAGNE med dit første år

Jeg kan godt lide at give noget personligt til dem jeg holder af  og til Magne har jeg lavet et lidt personligt “fødselsdagskort”. En lille bog med billeder af alle dem der står ham nær.

 

poncho 015

Bogen er lavet med farverige papirer og tapeter. Printede fotos der er limet på og derefter lamineret. Så kan bogen holde til, at Magne kysser løs på dem han holder af og hvis bogen skulle lande i havregrøden :) Lige til at tørre af igen :)

 

Siderne har fotos af de nærmeste omkring Magne

Siderne har fotos af de nærmeste omkring Magne

Jeg ved godt, at en sådan bog ofte bliver lavet i børnenes vuggestuer eller børnehaver, men jeg synes faktisk at ideen er god, så hvorfor ikke også have en derhjemme. Faktisk kan man jo med billeder fra nettet lave flere bøger – evt. en med dyr, fødevarer, legetøj etc.

Billigt i materialer – super hyggeligt at lave og altid populær at give væk.

Den glæder jeg mig til at give ham når han skal fejres i næste weekend.

Knus Gittemor

 

2 Responses

  1. Ida Marie Hansen siger:

    Rigtig god ide Gittemor, sådan en vil jeg da lave til mit barnebarn der også er 1 år. Naboen har en laminator jeg må låne. Hvor er lille Magne dog en kær dreng, jeg kan godt forstå du er skudt i ham.
    Kh Ida Marie

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top