Juni 2015….min “værste” og bedste måned!

Lidt ambivalent overskrift, men faktum er at jeg står midt i den mest stressede måned, men samtidig er der så store begivenheder der løfter situationen og humøret en del

 

29.6 022

Juni måned, har de sidste 15 år været vores lille families mest “pakkede” måned når det gælder fødselsdage, fester og fejringer. Min datter har fødselsdag Sankt Hans aften, hendes mand den 26. juni – og da de fik lille Selina for 12 år siden, ankom hun den 19 juni. så vi har dermed 3 stk lige i rap. Lille Sebastian på snart 7 år kom først i juli, men alligevel tæt på..

I år ligger det så lige sådan, at min søn Louie bliver student den 22 juni – og studentervognen ankommer med 30 skønne mennesker den 26. juni.

 

Louie nye hat ligger klar

Louie nye hat ligger klar

 

Min datter og svigersøn har efter mange års drømme endelig fundet det rigtige hus for deres lille familie – og her fik de nøglen den 14 juni – således er der lige en flytning, ned- og oppakning af lejlighed/hus. Et hus der trænger til nogle “kærlige” hænder og en høj arbejdsmoral…

Samtidig havde vi lige de skønne børnebørn, der skulle flytte skole. Vi valgte at tro på, at en flytning inden sommerferien var klogest. Således skulle børnene ikke gå og have ondt i maven over hvordan den nye klasse er, og måske kunne man endda nå at stifte nye bekendtskaber i det nye nabolag inden ferien sætter ind, således man kunne lege med nogle af de nye kammerater inden næste skoleår for alvor sætter ind.

Jeg havde helt ondt i maven over dette skift…..men her blev jeg SÅ positivt overrasker. Begge børn faldt helt naturligt ind i de nye klasser og det summer omkring dem med nye legelystne kammerater allerede. en sten faldt fra vores hjerter med det samme.

Som mormor træder jeg lidt ind og henter/bringer og er mormor i denne hektiske overgangs tid – lidt ordentligt mad på bordet og afhjælpning af børnenes forældre i deres flyttekaos.

Juni 2015 056

JEG ER STRESSET

Vi skal lige have holdt Selinas 12 års fødselsdag for sådan en 20 – 30 mennesker i min lille kolonihave på søndag….da familiens lejlighed eller hus ikke i denne flytteproces egner sig til gæster…..vejrudsigten er allerede alarmerende……stress!!!!!!!

Jeg kan ikke have 30 skide fulde studenter i mit hus – så de skal være i haven den 26. juni….tillader vejret det?

Sommeren bekymre mig, det er da den værste sommer jeg endnu har oplevet, i dag den 18 juni har jeg varme på, da lejligheden er råkold. Jeg sidder i striktrøje og med lammetøfler – det er da helt absurd!

Juni 2015 059

Jobsituationen er stadig ikke eksisterende og i disse måneder er der ikke meget at søge – det er frygteligt belastende ikke at kunne få et job, når man nu bare så gerne vil ud og arbejde og tjene sine penge og have kollegaer og noget at stå op til.

MEN, når det så er sagt, så er det jo fantastisk, at der trods vejret vælter de skønneste blomster op i den lille kolonihave. At jeg lige om lidt kan sætte en studenterhue på hovedet af min skønne søn, at se glæden hos min datter og hendes familie over det nye hus – og at vi alle er raske.

Juni 2015 009

……dog skal jeg huske mig selv på disse glæder konstant, ellers tror jeg juni måned får mig ned med nakken!

 

Knus

Gittemor

 

 

 

 

 

 

 

 

One Response

 1. joan berger schlundt siger:

  Kæreste Gitte.
  Jeg føler SÅ meget med Dig, vi der normalt er 2 seje tøser kan også ryge ned og bide i “Græsset”
  Har selv stress på, da datter og svirsøn pakker lejlighed ned, og Jeg gør værelse klar til at modtage datter der flytter hjem.
  Intet job i sigte, og økonomien er ikke eksisterende.
  Nå Gittemor:
  Tillykke til datter.
  Tillykke med Louis, jeg “lover” at vejret bliver godt.
  Bare en lille hilsen fra mig til dig.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top