Julestue på Østerbro med det flotteste julepynt

Der er jo ingen tvivl om, at jeg er særdeles glad for min dejlige penneveninde Sonja. Hun er så uhyggelig kreativ og har for længst givet mig baghjul. Jeg vil dog gerne slå et kæmpe slag for, at så mange som muligt får mulighed for at nyde, kigge og måske endda erhverve hendes smukke julepynt.

Hendes pynt er 100 % hjemmelavet og med stor omhyggelighed og nytænkning og blanding af alle tænkelige materialer.

 

Sonjas smukke ting er udstillet i POUR QUOI fra 28. november 10:00 til 18:00 til 30. november 10:00 til 14:00!

Adressen er: Nordre Frihavnsgade 13 – 2100 København Ø.

 

12.11 003

 

 

Sonja julepynt

 

 

julehalløj 002

 

Dette er blot et lille udpluk af nogle af hendes fantastiske ting – og jeg garanterer at udstillingen er sat op på smukkeste vis når dagen oprinder. Faktisk har Sonja begået nogle fantastiske tegninger i gamle rammer…..og dem ved jeg hun også har med. Måske der ikke ligefrem er julepynt over de smukke nøgne kvinder og mænd……men som en julegaveide er de helt fantastiske.

foto (9)

Og……mon ikke POUR QUOI har nogle gode bud på lækkert tøj til den forestående jul !!!

 

One Response

  1. Sonja sørensen siger:

    Kære Penne. Åh…det er vist svært at gi’ dig BAGHJUL…Men jeg vil glæde mig, til at hilse på alle dem, som jeg deler din skønne blog med. Der hvor man griner/græder…..og lærer, at det er godt at ha’ en mening. Vi ses i POUR QUOI. Juleknus fra værkstedet. Sonja.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top