Julebag med Gittemor – Vaniljekranse

 

 

Så kom årets julekager i hus. Hver år bager jeg til jul sammen med 2 skønne veninder, der begge hedder Helle. Med årene er vi ved at have processen med 3 dobbelte portioner inde under huden – det er lidt af en omgang – og vi bager jo 2 slags – til 3 familier på sådan en søndag.

Vi fordeler opgaven med at lave dej – mopper hinanden når det ikke liiiige bliver som det skal. Jeg har kødhakkemaskinen, Helle B. har det mest egnede køkken, og så har hun frem for alt Henrik – og han er en vigtig brik! – Han laver nemlig frokost til tøserne hvert år. Så hygger vi med dejlig mad og en bajer når kagerne køler af. I år var henrik også hyret som kage-bage-fotograf :)

 

Hellerne mopper mig HVERT ÅR – de siger jeg skælder ud og er for pernittengryn. Jeg har jo bare den holdning, at julebag skal man ikke sjuske med. Det skal være som min mor laver dem – det er jo trods alt hendes opskrift :) – Kager skal være pæne og ikke alt for skæve. Hellerne er ligeglade – efter 10 plader kager, vil de bare være færdige :)

 

Og i år var det ganske som det plejer – men frem for alt, vanvittig hyggeligt. Der blev spillet julemusik, der duftede af vanilje i hele hytten, og sneen lå højt uden for vinduerne.

Foruden vaniljekranse, bagte vi også Wienerhorn – også en gammel opskrift fra min mor – den får du i morgen!!!!

Hvis du har fået mod på at bage VERDENS BEDSTE VANILJEKRANSE – så er opskriften her!

 

 

Rigtig god fornøjelse – og glædelig jul!

 

 

 

 

 

One Response

  1. Sara siger:

    Mums – glæder mig til at smage om de kan hamle op med mormors!!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top