Jubilæum hos Abby Beauty Cult

Så kom dagen, hvor de skønne tøser Tina og Cecilie, kunne slå dørene op for en herlig reception, i anledning af, at de i dag har haft skønhedskliniken Abby Beauty Cult i 20 år. Klinikken overtog de af Berite Willerslev, der desværre gik bort for 20 år siden. Jeg må sige at det var godt set af Berite dengang, at de 2 piger ville kunne køre klinikken videre i hendes ånd. Jeg må også sige, at selv om det var pigernes dag og fortjeneste….så var Berites ånd så sandelig til stede fra første øjeblik, man træder ind af døren. Den gode og blive ånd!

Tina i midten og Cecilie til højre byder velkommen

Tina i midten og Cecilie til højre byder velkommen

Der blev spillet dejligt musik med Mozart – også helt i den gamle ånd, hvor klassisk musik eller opera gerne brager ud i lokalerne.

 

29.11 024

29.11 019

Det skønne foto, som Rigmor Mydtskov tog af Berite, pryder stadig væggen i klinikken.

Der var utroligt mange mennesker forbi og hilse på. Både kunder fra klinikken startede og nye – men man er ikke i tvivl om, at pigerne er populærer og det er et rart sted at komme og få ordnet sin hud, negle og andre “småting” :)

 

29.11 044

Og så blev alle gæster begavede med lækre prøver fra Sensai – Uhm, dem glæder jeg mig til at prøve.

Held og lykke de næste 20 år piger……nu skal jeg nok snart komme og blive ordnet lidt, for jeg nåede da at få lidt dårlig samvittighed, da jeg fik talt med alle jeres trofaste kunder.

Kærligst

Gittemor

 

One Response

  1. Bibi siger:

    Det ligner et rigtig fint arrangement, som jeg gerne ville have været med til, hvis jeg havde kunnet…
    Og sikke nogle seje piger!
    God weekend :-)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top