JUBEL OG FRYD

Husker i den bænk og skænken som jeg købte via et loppemarked i september? Jeg lagde det op på bloggen og fik en masse gode råd til hvad jeg skulle stille op med det. Skulle jeg male – eller lade være – ?? Skænken blev jo færdig hurtigt og blev omdannet til vitrine som jeg er så glad for,- men bænken har bare stået og været sådan fyretræs “gammelgul”!!!!

26.5. bænk etc 009

 

I fronten kan i ane mit elskede spisebord som jeg har købt af en veninde. Det er lavet af gamle gulvbrædder med et stel af paneler og har den flotteste hvidpigmenterede overflade. Jeg har været usikker på om jeg kunne få bænken til at match dette bord, eller om jeg skulle male den helt hvid.

Jeg gik i gang med Flüggers trærens – og hold da op. Det var noget effektivt stads. Bænken blev efter 2 omgange allerede meget lysere:)

Herefter fik den så 2 lag med Flüggers hvidpigmenterede gulvlak i halvmat! BINGO…….nu matcher den fuldstændigt mit bord!

 

26.5. bænk etc 017

Prøv lige at se en gang…..er det ikke det rene magi. Jeg er SÅ glad for, at jeg endelig fik taget mig sammen og troede på processen. Nu matcher det hele så fint igen :) Det er bordet i igen aner foran bænken her på foto 2.

 

EN ANDEN OVERVINDELSE ER I GANG

Min søde ovenbo Lene og jeg, er nogle lidt dovne hunde – og faktisk er vi af den overbevisning, at motion er noget opreklameret fis – omvendt kan vi jo godt mærke, at nu går den ikke længere. Vi bliver ikke yngre – og vi er ikke i nogen god form. NU har vi indgået en pagt – vi skal gå en lang tur sammen HVER aften – og på mindst en time i rask trav. Ingen undskyldninger !!!!!!

Så var det jo bare lige…..at regnen silede ned i lange snore her til aften……men afsted vi kom. Frygtelig stolte var vi, da vi kom hjem efter lidt over en time i rask tempo – aldrig har jeg været SÅ våd. Mine bukser kunne vrides, med det var skønt. I morgen tror jeg så, at jeg har lært, at man tager regnbukser på og sydvest :)

Charlottenlund Skov i regnvejr

Charlottenlund Skov i regnvejr

 

De fineste åkander i skovsøen - og masser af regn :)

De fineste åkander i skovsøen – og masser af regn :)

 

Og så lige en bonus for en gåtur! - Lidt syrener fra en nabos hæk....SORRY!

Og så lige en bonus for en gåtur! – Lidt syrener fra en nabos hæk….SORRY!

Håber i alle havde en dejlig weekend trods regnen. Jeg er klar til at indtage en helt dugfrisk uge 22!

 

Kærlig hilsen

Gittemor…….nu med fin bænk!

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top