Jeg var vist ikke den eneste…….

Alle talte om det – alle kommenterede det på Facebook, i telefonen, på gader og stræder……VEJRET !!!!! :)

Sikke dog en forrygende smuk og dejlig varm dag vi fik i dag. – Det skulle naturligvis fejres med et visit i kolonihaven, hvor alt står i flor og jeg med en vis tilfredshed konstaterer, at det var ukrudtet jeg hev op for en måned siden – og ikke blomsterløg og spire – haha. Jeg er endnu under oplæring af mine søde gamle forældre. Vil så gerne lære om alt dette flora og fauna, men når jeg rydder op i et bed, er jeg altså ikke altid, helt sikker på hvad der må lade livet. – Nogen gange finder jeg ukrudtet så pænt, at det har fået lov til at overleve – altså lige indtil min mor får øje på det – haha!!!

Så i dag nød jeg alt det, jeg ikke har fået aflivet – nok mere held end forstand :)

 

Blommetræet har vildt mange blomster – kom så humlebier !!
 
 
 
 

Jorbærplanterne trimmet og klar

 
 

masser af liljekonvaller på vej

 
 

farverige blomster

 

gyngerne kom frem til ungerne

 
 
 

og Sebastian åd alle oldemors boller – iført cykelhjelm, hele dagen !!

 
 
 
Dejlig dag at afslutte april på – fra i morgen starter jeg mit nye arbejde. Jeg glæder mig til at skulle afsted til en spændende arbejdsplads hver morgen, – at skulle møde nye kollegaer og slippe det ÅNDSVAGE dagpengesystem. Men bare rolig – aftenen og natten er min egen, så i slipper ikke for mine skriverier på bloggen. Så længe i gider at læse med – så længe skriver jeg !!!
 
Kan i have et vidunderligt forår alle sammen :)
 
Kærligst
Gittemor
 
 
 
 
 

3 Responses

  1. AL siger:

    Også et dejligt forår til dig, og pøj pøj med det nye job idag

  2. AL siger:

    Også godt forår til dig, og pøj pøj med det nye job

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top