Jeg skal på Ledreborg på torsdag!

….hvad skal du lave Kristi Himmelfartdag – og weekenden 29. maj til 1. juni?

images

Jeg skal i alt fald ned og besøge “mit slot” – Ledreborg, hvor der er den skønne Livsstilsmesse i de fedeste omgivelser….og vejret lover ligefrem at det også vil være med os. Jeg elsker disse udendørs messer fordi udstillerne også gør sig så megen umage med opstillinger, skønne tilbud og nye spændende oplevelser til hus og have. Jeg og min veninde Helle skal i alt fald på heldagstur med stråhat og høj cigarføring.

Hvis du får samme glimrende ide, – så und dig selv at besøge standen “Perlen / M.E. Antik” – Ja, hende Eva jeg tidligere har omtalt…….hun har de skønneste ting med. Blandt andet har hun fra Indien indkøbt de fedeste sommerskjorter i flere forskellige udgaver i str. 38 til 50 – til bare 275 – 375 kr.

10366163_10152439045359100_6068512463892483139_n (1)

Hvis du er den kreative sjæl – så kan du lige som jeg gå i “slikboden” – alias Evas perlebord og finde de skønneste perler, vedhæng og dimser til yderst rimelige priser.

603632_10151613062689100_1376040733_n

Eva laver de smukkeste pandebånd, armbånd, håndsmykker, ringe, samer armbånd…..og jeg kunne blive ved. Kender ikke nogen kvinde der er så flittig i sin smykkeproduktion – alt er unikt og håndlavet af de fedeste materialer.

 

påske i koli 2014 010

 

loppe 11.1 015

Og ja….det er også Eva….hende med de skønne skøre fugle og dyr, der får majestætisk udtryk når de har været igennem Evas hænder og “dullerbejs”. Men….også antikviteter og skønne sager er der at finde på Eva og Michaels stand.

 

loppe 11.1 012

Deres stand nummer kender jeg ikke……men hvis du kigger efter denne skønne kvinde, – så vil hun med stor sandsynlighed lyse op midt i det hele med et af hendes karakteristiske pandebånd :)

 

lop 034

Jeg glæder mig til denne venindedag på Ledreborg….satser på en masse smagsprøver, snak, hygge – og en flad tegnebog inden jeg når hjemad hen under aften.

Måske vi ses – så skub lige til mig og sig hej :)

 

Knus Gittemor

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top