Jeg mangler sjovt nok en vinder ???

HALLOOOOO derude.

I weekenden trak jeg en heldig vinder af de fede elements produkter fra idHAIR. Vinderen var kommentar nummer 31 og jeg kan oplyse at det er en Trine. Har forsøgt at kontakte dig via den e-mail du oplyste på min blog, – men den eksisterer tilsyneladende ikke ??!?

Skal disse fede produkter hjem til Trine…..eller en anden??

 

Anyway…….Trine, please, – kontakt mig via bloggen så sender vi produkterne. Hører jeg ikke fra dig senest mandag den 1. oktober, ser jeg mig desværre nødsaget til at trække en anden vinder af produkterne.

Hvis nogle af Jer andre læsere kender Trine – så prik lige til hende, tak.

Bedste hilsner

Gittemor

 

 

 

 

 

2 Responses

  1. Helle R siger:

    Næ, desværre, – men jeg overtager gerne gaven :-)

  2. Pia Hansen siger:

    øv.. håber hun dukker op og for sin lækre præmie :-)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top