Jeg længes efter de dage……

….hvor jeg uden at tænke over det, hoppede ned i de sko/støvler jeg havde lyst til og susede afsted. Jeg længes efter de lange traveture og dage uden fornemmelsen af at gå på en gaffel. Jeg har forsøgt ikke at udgyde mine irritationer og frustrationer i et stykke tid over min højre fod – men nu må jeg altså lige af men lidt øvl igen.

4 måneder er der snart gået. En nedsunket forfod (altså sådan noget gamle koner får, troede jeg) startede hele balladen. Så til ortopæd, så til specialist og få indlæg. Foden synes ikke det var sjovt at komme op på den slags brædder, så efter kort tid udviklede jeg en nerveknude mellem de to mindste tæer. Her kom fornemmelsen af “at gå på en gaffel”. Så afsted til ortopæd igen og få en blokade……SKRIVER, EN KANYLE JAGET IND I EN TÅ…….Nøj det gør nas. !!

 

Så afsted til nye indlæg, for de første var måske skyld i nerveknuden. Nu skal jeg så til ortopæd igen i morgen – nu har jeg nemlig fået en ny nerveknude, så jeg forventer endnu EN KANYLE JAGET IND I EN TÅ – bare en anden tå!!!! – Mon det så virker. Tænker – man har jo fem tæer, så hvis jeg skal igennem nerveknuder i alle fem tæer, så ved jeg snart ikke hvor min tålmodighed havner.

Jeg har i 4 måneder kun haft kondisko på – kan så vælge mellem 2 par, men det er godt nok ufikst!. Tænker lidt – den forestående julefrokost med dans…….hvilken kondisko går mon bedst til et fest-outfit???? – Troe i alt fald jeg skal vælge en meeeeget lang kjole, suk!!!!!

Glæder mig til (for jeg har da troen på at det må ske) at jeg kan gå en lang søndagstur eller løbe om kap med børnebørnene!!!

 

One Response

  1. Benedikte Bjerregård Jensen siger:

    Ø v øv øv… Tænker på dig, ved hvordan det er når man ikke er kampdygtig …
    Lys forude venter :-)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top